Bon dia,

Ens posem en contacte amb les associades d’AGE per oferir-vos la possibilitat de col·laborar amb nosaltres en un tema que creiem pot ser del vostre interès. Es tracta de les pràctiques no laborals en empresa que faran els nostres alumnes una vegada acabin els Certificats de Professionalitat que estan cursant. És formació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i és de gran qualitat, orientada a millorar la ocupabilitat de les persones que estan en situació d’atur.

En aquest enllaç teniu més informació dels Certificats de Professionalitat

Són Pràctiques no laborals i no remunerades, que no impliquen cap relació laboral amb l’empresa. La Fundació Autoocupació és qui s’encarrega de tots els tràmits i també de l’assegurança dels alumnes. Només haureu de signar un conveni de col·laboració.

La durada de les pràctiques va des de 40 a 120 hores, depèn del curs, i el període seria de Maig a Octubre, també en funció del curs.

Ens encarregarem de seleccionar els alumnes que encaixin millor amb les vostres necessitats i l’empresa podrà escollir entre els perfils proposats.

Aquests són alguns dels beneficis que suposa acollir una persona en pràctiques a la vostra empresa:

  • Noves idees: la inquietud, motivació i coneixements tècnics dels futurs professionals poden portar nous aires i idees per a l’empresa.
  • Estalvi econòmic: si un practicant és competent, pot desenvolupar la seva carrera en l’organització i ingressar com a treballador, fent que disminueixin els costos de buscar personal i s’estalviï temps en el procés de selecció.
  • Evitar la intuïció per seleccionar: al tenir a una persona en pràctiques treballant es poden observar les seves capacitats. És un període de prova en el que es comprova la seva vàlua per a l’organització.
  • Visió externa: A més d’aportar noves idees, també pot aportar altre tipus d’observacions, ja que no té la influència de l’organització.
  • Capital social i nous talents: Serveix per a generar un capital d’impacte en la societat, ja que se li dóna la oportunitat i possibilitat de coneixement de persones del seu entorn.

Com podreu veure en el document adjunt, el ventall de cursos que oferim és molt variat. Poden tenir més d’un alumne en pràctiques, i a més d’un departament, segons sigui el perfil i les necessitats de la vostra empresa.

Aquestes són les nostres formacions:

  • Docència per a la formació professional per a l’ocupació.
  • Gestió integrada de Recursos Humans.
  • Gestió Comercial de Vendes.
  • Activitats de Gestió Administrativa.
  • Creació i Gestió de Microempreses.

En aquests dossiers teniu informació detallada:

 

Restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o aclariment.

Alexandra Planella Pujolràs

Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya

Delegada a Girona

Rutlla 106, entl 3-4, 17003 Girona

Tel: +34 972 410 150

aplanella@autoocupacio.org

www.autoocupacio.org