Sòcies de l’Associació Gironina d’Empresàries AGE

Coneix a totes les dones, empresàries i professionals, que formen l’AGE:

Torna a mostrar-ho tot

Fes una altra cerca
A B C D E F G H I J L M N O P Q R S T V Z

A

Mª Rosa Agustí Rigall

Photo of Mª Rosa Agustí Rigall
Agent Exclusiu Allianz Feina C7 Joaquim Vayreda, 57 Girona 17001 Telèfon Feina: 972 226 433 Web: www.mariarosaagusti.cat
Biography

Fa 25 anys que som els responsables de la tranquil·litat dels nostres clients.
Formem part del col·legi de mediadors d’assegurances de Girona des del 1996. Agent exclusiu Allianz C010940434042L.
Els nostres més de 1000 clients avalen la feina ben feta.
Posem tot el nostre coneixement i empatia al teu servei. Som el teu soci en qui confiar. El nostre compromís amb tu, és la nostra paraula.
Sempre hi serem quan a tu et calgui.

Sílvia Albertí i Cortès

No Photo Available
Cuatrecasas Advocats Feina Girona 17002

Mònica Aldegunde Cerazo

Photo of Mònica Aldegunde Cerazo
Mónica Aldegunde, coach Feina C/ Or, 2, bis Blanes 17300 Telèfon Feina: 655 677 957 Web: www.monicaaldegunde.com
Biography

Tengo mi propia empresa, ESPAI INTEGRATIU.

Soy Coach ontológica por Newfield Netword, Transformacional por Peopel Tec, Institut Gestalt, Coach profesional acreditada por la ICF, estudie psicología, soy Máster en PNL, Máster en Coaching y PNL, Facilitadora en procesos de cambio. Formadora in Company. Técnico en Comunicación Humana, experta en desarrollo por competencias 360º.
Formada en Coaching corporal y cursando en estos momentos el 3er nivel de Coaching Transpersonal en la escuela de Psicología Transpersonal de Argentina.

Tengo mis propios programas, los cuales imparto en diferentes comunidades y Administración Pública:

 • Empodera-t
 • Diseñando mi mapa de ruta
 • “Eines pel meu desenvolupament personal i professional”

Creo en las redes y los espacios de encuentro entre mujeres al servicio de mujeres.

Soy fundadora y presidenta del colectivo “Dona Terra, red de mujeres globales”. Dirijo un programa de radio “Va de Dones”. Tengo 2 círculos de mujeres, y pertenezco al movimiento internacional “RED TEN”.  Soy representante para Girona en el Consell de Dones de Catalunya.

Tengo un nuevo proyecto, una guía de profesionales con identidad de género. Todavía está en el horno… con mucha ilusión y mucho amor, amor es lo que pongo en todas las cosas que realizo, Amor y compromiso.

Marta Arquimbau Sintes

No Photo Available
Roche-Bobois Feina c/ Emili Grahit nº 51 Girona 17002 Telèfon Feina: 972 206 023

Sílvia Arteman Vergés

No Photo Available
Artris Serveis Socials Feina Sant Martirià nº 75-77 Banyoles 17820 Mòbil: 680 995 359

Pilar Auguet Agustí

Photo of Pilar Auguet Agustí
A Feina C/Emilia Xargay i Pagès, 5 Baixos Girona 17003 Telèfon Feina: 972 64 72 88 Mòbil: 638 98 08 99 Web: www.pilarauguet.com
Biography

Pilar Auguet

Perruqueria, anàlisis capil·lars, formació i organització emocional.

A, és un espai per a tu i el teu cabell situat a Girona, dirigit per Pilar Auguet, que a més d’oferir els serveis d’una perruqueria convencional, va un pas més enllà oferint:

 • Entrenaments personalitzats i formació per a tots els que es vulguin endinsar en el món de la perruqueria a nivell de la saviesa professional
 • Xerrades i tallers d’organització emocional per poder tenir un benestar personal
 • Anàlisis capil·lars amb el microscopi, una de les seves especialitats.

El millor de Pilar Auguet és la seva essència i la seva professionalitat. A és un centre ple de força i energia que no et deixarà indiferent!

Irene Auguet Batlle

No Photo Available
Gerent IMJNET Feina C/Emili Grahit, 50 baixos Girona 17003 Telèfon Feina: 872 503 689 Web: www.imjnet.net
Biography

Amb més de 25 anys d’experiència en el sector de la neteja i el manteniment per a particulars, comunitats de veïns, espais públics i privats.

B

Edith Bagué Martínez

No Photo Available
Tu i Jo 99, S.L., Liu Jo Store GironaDirecció Feina C/ Santa Clara, 45 Girona 17001 Telèfon Feina: 972 900 004

Susana Balaña Pares

No Photo Available
Residència Universitària Pare Claret Feina Ronda Sant Antoni Maria Claret, 28 Girona 17002 Telèfon Feina: 972201876

Teia Bastons

Photo of Teia Bastons
Estratègies de Comunicació Síntesi, SL Feina Marquès Caldes de Montbui, 3-9 Girona 17003 Telèfon Feina: 606 996 779 Web: www.sintesi.cat Web: www.comunicafacil.cat
Biography

DESCRIPCIÓ EMPRESA:

Estratègies de Comunicació Síntesi

Síntesi és una empresa de comunicació amb més de vint anys d’experiència que a través del servei Comunicafàcil posa a l’abast de petites empreses i negocis com el teu les estratègies de comunicació necessàries per:

 • Vendre més
 • Guanyar clients
 • Ser més coneguts
 • Generar confiança
 • Guanyar reputació

I com ho fem?

Elaborant un Pla de Comunicació:

Sintesi, pla comunicació

Amb el temps a Síntesi ens hem especialitzat en:

 • Consultoria de comunicació
 • Comunicació corporativa
 • Comunicació estratègica
 • Comunicació de crisi
 • Formació en comunicació
 • Formació de portaveus

 

Rosa Benedito Benet

No Photo Available
COO Tick Translations, S.L. Feina C/ Santa Eugènia 92, 1-3 Girona 17006 Telèfon Feina: 652 522 631 Web: www.ticktranslations.com
Biography

Tick Translations, serveis de traducció i interpretació.

Rosa Bertran Casanovas

Photo of Rosa Bertran Casanovas
CEO Coach Èxit, Benestar i Reconeixement Feina Carreró Sant Llàtzer, 4, 1-2 Sant Feliu de Guíxols Girona 17220 Telèfon Feina: 972 822 078 Web: www.rosabertran.com
Biography

Alguns trets de la meva formació:

Sóc la Dra, Rosàngela Bertran, COACH D’ÈXIT, COACH TRANSFORMACIONAL PER AL BENESTAR i PRACTICANT D’E.F.T o Tècnica d’alliberament emocional. Doctora en Filologia i Filosofia per la UdG. Especialitat i Formació Professional d’Emotional Freedom Technique (EFT) a San Francisco, Califòrnia. Certificat Professional de Coach d’Èxit (CPSC) a Tampa, Florida. Membre de la Federació Internacional de Coaching (ICF). Certificat de Tapping Into Wealth Coach (TIWC) o Tapping per al Benestar a Boston, Massachussets (primera certificada a Espanya). Membre de la Women Speakers Association (WSA) o Associació de dones speakers d’ U.S. i Canadà.

 • T’agradaria treure’t de sobre algunes de les qüestions negatives que has viscut que encara et destorben i reemplaçar-les per una experiència positiva ?
 • Estàs buscant maneres de tenir més pau INTERIOR ?

Pot passar que, de vegades, no aconsegueixis superar alguna part de la teva ombra i no vegis el missatge que porta. Passa a tothom. No es pot veure el quadre des de dins del marc. Tots necessitem treballar la nostra part fosca (altrament, la part fosca ens treballa a nosaltres). Per a això, sovint, necessitem alguna ajuda d’un expert que pugui escoltar-nos activament i fer-nos de mirall una estona, per a esdevenir realment més conscients de qui som tot alliberant i deixant anar el nostre dolor. Això és un procés guaridor, com també una porta formidable per poder evolucionar i donar pas a més creativitat i connexió a les moltes possibilitats reals que ens esperen si sabem actuar.

AQUEST COACHING és per a tu si:

 • Necessites desfer-te de la teva ombra per a afirmar-te i avançar.
 • Desitges fer un pas important en el teu creixement personal i professional.
 • Necessites explorar i expressar-te d’una manera més extensa.
 • Estàs preparada per a reciclar i compartir els teus dons i talents amb el món, perquè ja no estaràs bloquejada sinó en un camí d’alliberament i productivitat siguent una persona més efectiva en la seva feina i en la gestió del teu temps personal.
 • Si necessites una vacuna contra l’aïllament i expandir-te.

AMB AQUEST COACHING descobriràs:

 • Un nou camí cap a la claredat i creixement.
 • Un procediment de pau personal que començaràs aquí conscientment i que guardaràs per a la vida.
 • Paradigmes inconscients condicionants que desferem.
 • Nous passos cap a manifestar més resultats en la teva vida personal i professional.

En les sessions amb la Dra. Rosàngela Bertran aprendràs les teves tècniques personalitzades, concentrant-te en alliberar el que no necessites i descobrint noves tècniques amb el COACHING D’ÈXIT i EL TAPPING PER AL BENESTAR. Aprendràs a trencar models que t’estaven frenant per brillar i a desenvolupar-ne de nous.

Què és la tècnica d’alliberament emocional ?

És una tècnica cos-ment que consisteix a reconèixer la part fosca de la persona per transformar-la en part de llum. És una combinació d’expressió verbal i estimulació de punts de merididans per a redirigir l’energia, neutralitzar els dos emisferis del cervell i desarticular bloquejos de manera ràpida i efectiva. Funciona especialment bé per al trauma. Està demostrat en veterans de guerra.

A més, la tècnica d’alliberament emocional (E.F.T.o Tapping) estimula el cervell per alliberar serotonina, l’hormona de la felicitat que ens fa també estar tranquils. En el coaching la faig servir per desbloquejar el que està frenant el nostre desenvolupament. Un cop hem fet Tapping i tret els nostres problemes serà més fàcil progressar en l’àmbit professional. Aquest procés és ràpid i eficaç i fa un canvi profund canviant els nostres mals hàbits per actituds positives.

Què és el Coaching d’Èxit?

Èxit vol dir ser tu mateix. Manifestar la teva pròpia magnificència. Sóc especialista en el nucli de competències de Coaching que són principis bàsics de l’èxit i ajudo a les persones a establir l’equilibri  en la seva vida tot centrant-la en dur a terme el resultat positiu desitjat. El Coaching d’Èxit cobreix totes les àrees de la vida mitjançant una valorització per a planejar, visualitzar, dur accions a terme i celebrar l’acompliment d’objectius utilitzant sistemes i eines  pròpies.

Quin és el benefici de la combinació de la tècnica d’alliberament emocional i el Coaching d’Èxit?

El benefici de la combinació de les dues modalitats permet a les persones aclarir el passat de tal manera que poden afrontar el seu futur amb equilibri, claredat i una actitud mental positiva per a acomplir els seus objectius.

Què és el Tapping per al Benestar?

És una metodologia de 7 passos amb resultats positius transformadors comprovats amb la qual ajudo a les persones que volen crear benestar portat-les a fer un procés amb mi per eliminar obstacles que no els permetien expressar el seu vertader potencial per a complir els seus objectius financers creant l’impacte social desitjat.

Rosa Bertran coach

Maria Bertrana Puig

No Photo Available
Caber Ferreteria, S.A. Feina Can Pau Birol nº 24  Girona 17005 Telèfon Feina: 972 207 495 

Anna Blazquez Boya

No Photo Available
Frigola-Blazquez S.L. Feina c/ Cristofol Grober nº 6  Girona 17001 Telèfon Feina: 972 223 332 

Hortènsia Bonal Obiols

No Photo Available
Obiols Vintage Feina C/ Ginesta, 23 Girona 17002
Biography

Botiga de roba vintage de senyora.

Eugènia Bosch Casas

No Photo Available
Administradora solidària Bosch Ortopedics, S.L. Feina C/Barcelona, 9, baixos Girona 17002 Telèfon Feina: 972 203 986 Web: www.ortopediabosch.com

Ingrid Busquets i Estragues

No Photo Available
Ingrid Moda 1867, S.L. Feina C/ Major, 57 Torroella de Montgrí 17257 Telèfon Feina: 972 758 291 Web: www.ingridmoda.com
Biography

Ingrid Moda és la teva botiga multimarca. Tenim les últimes tendències en moda. Som molt més que una botiga de roba, t’assessorem i t’ajudem personalment a trobar el teu estil propi amb les peces que millor s’ajusten a la teva imatge.

A Ingrid Moda ens agrada innovar i per això proposem diferents iniciatives al llarg de l’any, on volem que participi tothom. Una de les més importants és la desfilada que cada temporada organitzem a la plaça de la vila de Torroella de Montgrí.

Troba el teu estil amb el nostre tracte personalitzat.

Ingrid Moda

C

Elisa Cabezas

Photo of Elisa Cabezas
ElisaCabezas.com Feina Girona 17003 Web: www.elisacabezas.com
Biography

Sóc Elisa Cabezas, Assistent Virtual de Direcció i Consultora en Gestió del Temps.

El teu temps és la meva prioritat. Et regalo temps perquè guanyis qualitat de vida. – Elisa Cabezas

Treballo amb dones emprenedores i empresàries, ajudant-les a prioritzar i enfocar el seu temps i la seva energia en aquelles tasques amb les quals aporten valor i impacte a les seves empreses, les que un dia els van portar a emprendre, mentre jo em dedico a tasques de gestió diàries igualment necessàries que a elles els desborden i els consumeixen el seu preuat temps, o bé els dono les eines perquè gestionin millor el seu temps i millorin la seva productivitat, d’aquesta forma poden créixer i evolucionar per portar les seves empreses al següent nivell.

Quan treballem de forma enfocada i donant prioritat al realment important, som més productives i obtenim millors resultats. A més, aconseguim l’anhelat equilibri entre vida professional i personal, podent gaudir de més temps per dedicar-ho a tot allò que desitgem.

Elisa Cabezas, gestión del tiempo

 

Montserrat Calpe i Pujol

No Photo Available
Giroficina Serveis Casa Salt 17190

Elena Canal de Diego

No Photo Available
Agent d’Assegurances Mediadora Feina C/Ferran Agulló, 3, 3-1 Girona 17002 Telèfon Feina: 606 504 351
Biography

Elena Canal de Diego, Agent d’Assegurances i Mediadora.

Susanna Cane Perez

No Photo Available
Susanna Cane SL & ConsultorsEconomista – Direcció Feina Av. Montilivi, 69 Girona Girona 17003 Telèfon Feina: 619 407 576 Fax Feina: 972 205 564 Web: www.susannacane.com

Dolors Carreras Fornells

No Photo Available
Grup Gestió Girona, S.L. Feina c/ Ultònia nº 2 baixos Girona 17002 Telèfon Feina: 972 205 004

Lola Casals

Photo of Lola Casals
Coaching per a la Salut Telèfon Feina: 619 047 343 Web: www.lolacasals.com
Biography

Coaching personal especialitzat en Salut física, emocional i relacional, Desprogramació biológica i Formació.

Al llarg de la nostra vida aprenem, adquirim coneixements i tenim experiències, i tot això sumat a la informació genètica que vam heretar dels nostres avantpassats (no només trets físics sinó de comportament i memòries de xocs i conflictes), formen el nostre mapa mental individual. Cadascun veiem el món i les situacions segons sigui aquest mapa mental, el que fa que sentim i reaccionem de maneres diferents davant d’un conflicte.

Podem tenir pors, inseguretats, confusió, bloquejos, amb molt d’estrés i patiment, fins i tot desenvolupar malalties, que dependràn del tipus de conflicte i de com el vivim. Es tracta de deixar de funcionar en automàtic, prendre consciència i comprendre, per a poder fer els canvis que siguin necessaris, buscant el màxim equilibri i benestar de la persona.

La Desprogramació Biològica (DB) relaciona el tipus de malaltia amb la localització d’aquesta i amb la vivència personal d’una situació conflictiva. La DB és una metodologia conversacional que pretén portar a la consciència les empremtes que el cervell ha gravat a nivell inconscient davant determinats xocs traumàtics o conflictes molt estressants que ens han desestabilitzat, i els programes biològics que s’han activat per solucionar-ho. Aquestes empremtes de xocs i vivències estressants poden haver-se gravat en diferents situacions viscudes al llarg de la nostra vida des del moment zero i també en la vida dels nostres avantpassats.

La DB és aplicable també als patrons de conducta automatitzats i a conflictes repetitius que no controlem i que ens limiten la nostra capacitat d’acció, impedint-nos viure amb plenitud la nostra vida. L’objectiu en aquests casos és també poder desxifrar l’origen i la funció, per comprendre’ls, i reaprendre’n altres al seu lloc. El cervell és plàstic i pot crear constantment nous circuits.

Es complementa amb metodologies de Coaching i de Programació Neuro-Lingüística, entre altres, segons les necessitats de cada client i situació, per acompanyar-lo en el seu procés d’aprenentatge i canvi. Es complementari a qualsevol teràpia o tractament.

Marta Casas i Cornellà

No Photo Available
Nutrilab, S.L. Feina c/ Fages de Climent nº 9 baixos Figueres 17600 Telèfon Feina: 972 674 256 Web: www.nutrilab.cat

Teresa Casas i Cornellà

No Photo Available
Teresa Casas Disseny d’Interiors Feina C/ Juli Garreta Nº 22 àtic 1ª Girona 17002 Telèfon Feina: 972 205 707

Ita Casas i Cots

Photo of Ita Casas i Cots
Oliviateam.com Feina Pg. General Mendoza, 1 5-B Girona Girona 17002 Telèfon Feina: 617 476 783 Web: www.oliviateam.com
Biography

CONSULTORA ESTRATÈGICA PER A EMPRESES DE MODA.

Especialitzada en vendes, màrqueting i comunicació off y digital.

Tina Casassas i Caldes

Photo of Tina Casassas i Caldes
Refrica S.A. Feina A-2 Refrica S.A. Fornells de la Selva 17458 Telèfon Feina: 972 476 253

Sílvia Castelló Duran

Photo of Sílvia Castelló Duran
QSTURA, Escola de Disseny, Patronatge i Confecció Feina Edifici Narcís Monturiol C/ Emili Grahit, 91 (Bloc C – P0-C1b) Girona 17003 Telèfon Feina: 972 003 166 Web: www.qstura.cat
Biography

Fa 11 anys, Qstura va nèixer de la necessitat reiterada dels alumnes d’una formació personalitzada i pràctica a Girona on poder fer realitat les seves creacions.

Escola de Disseny, Patronatge i Confecció ubicada al Parc Científic de la Universitat de Girona, en un ampli i lluminos espai, unes instal·lacions excel·lents i amb la maquinària i material adequat, i tot amb un mètode d’ensenyament innovador, modern i pràctic.

Amb cursos des dels 5 anys fins a titul·lacions Universitàries en Tèxtil i Moda, som una Escola Sostenible, Innovadora i Tecnològica.

També organitzem xerrades especialitzades, workshops, desfilades, col·laboracions amb actes benèfics, excursions culturals i didàctiques.

Qstura s’ha convertit en un referent del sector: impartint classes amb professors especialitzats i professionals del sector, en grups reduïts i amb atenció molt personalitzada, on han pogut aprendre més de 3800 persones! Donant formació al sector tèxtil Gironí.

Qstura, escola de disseny, patronatge i confecció. Girona

Cristina Clos Ribas

No Photo Available
Feina Vista Alegre, 7, baixos Girona 17004 Telèfon Feina: 972 224 849

Rosa Maria Cobo Rueda

No Photo Available
Transcobo 96,S.L. Feina Avda. Mas Vilà 131-137 Riudellots de la Selva Girona 17457 Telèfon Feina: 972 478 307
Biography

Transport de mercaderies nacionals i internacionals.