Sòcies de l’Associació Gironina d’Empresàries AGE

Coneix a totes les dones, empresàries i professionals, que formen l’AGE:

Torna a mostrar-ho tot

Fes una altra cerca

Georgina Comas Vieta

Photo of Georgina Comas Vieta
Tallers Mecànics Comas – Coral Marine Sea Drink Feina Avda. Estació, 54 Blanes 17300 Telèfon Feina: 972 330 600 Mòbil: 630 408 720 Web: Web TMCOMAS Web: Web Coral Marine Sea Drink
Biography

 

TM COMAS

TM Comas

Sota el nom de Talleres Mecánicos Comas, l’actual TMCOMAS, va iniciar la seva activitat industrial l’any 1952, com a empresa de caràcter familiar dedicada a l’execució de treballs especials i de manteniment dins del sector de la mecànica de precisió.

Actualment, i gràcies a la nostra filosofia d’innovació contínua i al nostre esperit d’oferir sempre el millor servei, som una empresa tecnològicament preparada per donar solució a qualsevol necessitat que presenti la indústria. Tot de forma àgil i flexible i avalats amb els més de 60 anys d’experiència que tenim en el sector de l’enginyeria mecànica.

Amb VOCACIÓ DE SERVEI, INNOVACIÓ CONTÍNUA I DESENVOLUPAMENT TECNOLÒGIC, oferim als nostres clients les millors solucions en:

 • MECÀNICA DE PRECISIÓ
 • REPARACIÓ EN EQUIPS DINÀMICS
 • PROJECCIÓ TÈRMICA
 • LASER CLADDING
 • COIXINETS ANTIFRICCIÓ
 • SOLDADURES ESPECIALS
 • ENGINYERIA INVERSA

A més, per fer-ho possible comptem amb:

 • 4.000 m² de instal·lacions
 • Equip humà altament especialitzat
 • Assessorament tècnic i metal·lúrgic
 • Servei integral de reparacions
 • Flexibilitat per realitzar treballs d’urgència

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS


CORAL MARINE SEA DRINK

Coral Marine Sea Drink

La nova beguda del mar

Coral Marine Sea Drink és un vi escumós únic i exclusiu que ha estat amagat durant anys al fons marí de la Costa Brava.

El secret de Coral Marine Sea Drink es basa en el medi en el qual té lloc el procés de fermentació i criança del producte, el mar. El mar, a més d’allotjar el celler submarí, esdevé un element actiu en la segona fermentació i criança del vi base, dotant-lo de personalitat pròpia.

L’elevada pressió, a 35 metres de profunditat, l’embolcall del medi aquós, la temperatura pràcticament constant i la baixa lluminositat proporcionen a aquest vi una textura fina i elegant, conservant tota la seva essència.

L’inici d’aquest engrescador projecte data de finals del 2011, arran d’un treball acadèmic universitari, el qual va anar agafant forma fins a convertir-se en un pla de negoci real amb un gran potencial. A partir d’aquí es va iniciar un llarg procés de recerca per arribar a aconseguir un producte enològic d’alta qualitat i amb unes característiques singulars.
Durant aquest període d’estudi i proves, es va experimentar amb diferents cupatges i es van realitzar diversos tasts a cegues amb experts de renom. Els resultats que s’anaven obtenint van servir per anar perfilant i perfeccionant el que avui és Coral Marine Sea Drink, una exquisida beguda emergida del mar.

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS