Sòcies de l’Associació Gironina d’Empresàries AGE

Coneix a totes les dones, empresàries i professionals, que formen l’AGE:

Torna a mostrar-ho tot

Fes una altra cerca
A B C D E F G H I J L M N O P Q R S T V Z

C

Lola Casals

Photo of Lola Casals
Coaching per a la Salut Telèfon Feina: 619 047 343 Web: www.lolacasals.com
Biography

Coaching personal especialitzat en Salut física, emocional i relacional, Desprogramació biológica i Formació.

Al llarg de la nostra vida aprenem, adquirim coneixements i tenim experiències, i tot això sumat a la informació genètica que vam heretar dels nostres avantpassats (no només trets físics sinó de comportament i memòries de xocs i conflictes), formen el nostre mapa mental individual. Cadascun veiem el món i les situacions segons sigui aquest mapa mental, el que fa que sentim i reaccionem de maneres diferents davant d’un conflicte.

Podem tenir pors, inseguretats, confusió, bloquejos, amb molt d’estrés i patiment, fins i tot desenvolupar malalties, que dependràn del tipus de conflicte i de com el vivim. Es tracta de deixar de funcionar en automàtic, prendre consciència i comprendre, per a poder fer els canvis que siguin necessaris, buscant el màxim equilibri i benestar de la persona.

La Desprogramació Biològica (DB) relaciona el tipus de malaltia amb la localització d’aquesta i amb la vivència personal d’una situació conflictiva. La DB és una metodologia conversacional que pretén portar a la consciència les empremtes que el cervell ha gravat a nivell inconscient davant determinats xocs traumàtics o conflictes molt estressants que ens han desestabilitzat, i els programes biològics que s’han activat per solucionar-ho. Aquestes empremtes de xocs i vivències estressants poden haver-se gravat en diferents situacions viscudes al llarg de la nostra vida des del moment zero i també en la vida dels nostres avantpassats.

La DB és aplicable també als patrons de conducta automatitzats i a conflictes repetitius que no controlem i que ens limiten la nostra capacitat d’acció, impedint-nos viure amb plenitud la nostra vida. L’objectiu en aquests casos és també poder desxifrar l’origen i la funció, per comprendre’ls, i reaprendre’n altres al seu lloc. El cervell és plàstic i pot crear constantment nous circuits.

Es complementa amb metodologies de Coaching i de Programació Neuro-Lingüística, entre altres, segons les necessitats de cada client i situació, per acompanyar-lo en el seu procés d’aprenentatge i canvi. Es complementari a qualsevol teràpia o tractament.