Lola Casals – coaching per a la salut física i emocional

15% de descompte en les sessions de Coaching amb Programació Neurolingüística (PNL) i Desprogramació Biològica, aplicat a la Salut, tant física, com emocional i/o relacional.

La majoria hem tornat a la feina o a classe, i comencem a estar organitzats. Si tenies temes personals pendents abans de les vacances o n’apareixen de nous, no els deixis.  Em refereixo a aquells que anem postergant, o pensem que ja s’arreglaran sols, però passa el temps i empitjoren.  O li donem la responsabilitat a un altre i deixem de governar la nostra vida. O tirem pilotes fora, donant la culpa a algú o al que sigui.

Parlo de conductes que no controlem i ens donen mal rotllo a nosaltres o als altres. Parlo d’aspectes emocionals que volem entendre i gestionar-los millor, perque ens limiten. Parlo de situacions o vivències que se’ns van repetint al llarg de la vida i no sabem per què.  També parlo d’estats alterats de salut, que vulguem saber d’on vénen, què els ha provocat, i si pot ser, millorar-los . Per suposat, sempre en paral·lel al diagnòstic i tractament mèdic. No interfereixen, es complementen.

Contacta amb:

Lola Casals
tel. 619 047 343
Email: lolacasals@gmail.com
www.lolacasals.com

Pots veure el meu vídeo de presentació a You Tube (clica sobre la imatge de sota):

Lola Casals. coaching per a la salut.