I Desfilada Solidària AGE
un esdeveniment únic a les comarques de Girona

En aquesta primera desfilada solidària, en record a la Cuca Mascort, que es va realitzar el 22 d’abril del 2016 al Restaurant Siloc de Girona, van desfilar 10 empresàries de les comaques de Girona, entre les quals hi havia vàries sòcies de l’AGE, que van ser models per un dia per una bona causa.  Segur que la Cuca ens va acompanyar amb el seu somriure.

Entre totes i tots, vam fer feliços a molts nens i nenes, doncs la recaptació va anar destinada a Rotincat, un projecte dels Clubs Rotary de Catalunya, per donar material escolar per a infants en risc d’exclusió social de Catalunya.

Recaptació de la I Desfilada Solidària AGE

Recaptació desfilada benèfica cuca mascort organitzada per AGE Girona

Recaptació desfilada benèfica cuca mascort organitzada per AGE Girona

Aquí pots visualitzar el vídeo de la Iª Desfilada Solidària AGE ➡

I si vols veure totes les imatges d’aquest esdeveniment, clica aquí >> Fotos de la I Desfilada Solidària AGE en record a la Cuca Mascort

L’any que ve, més i millor, la maquinària per preparar la II Desfilada Solidària AGE, ja s’ha posat en marxa! Som-hi!

#AGEsolidària

I Desfilada Solidària AGE en record a la Cuca Mascort vídeo realitzat per Àlex Temps – Camonstudio.

Desfilada benèfica Cuca Mascort organitzada per AGE Girona

Com neix la Desfilada Solidària AGE?

Aquest projecte sorgeix com a continuïtat de la Desfilada Solidària que va organitzar l’any 2013 la Cuca Mascort, sòcia de l’AGE i empresària gironina qui, malauradament, ens va deixar a principis del 2014.

El 2016, l’AGE va organitzar i realitzar la Iª Desfilada Solidària AGE en record a la Cuca Mascort, juntament amb altres professionals que hi van col·laborar, i en el qual van participar 10 dones empresàries de les comarques de Girona, la majoria d’AGE, amb els seus fills i filles.

Clica aquí per veure la I Desfilada Solidària AGE