El 18 de juliol arrenca la 7a edició del Summer Startup School, la primera escola d’estiu per a emprenedors del 22@ que organitza CINC Centre de Negocis i Assessoria.

El Summer Startup School, que tindrà lloc del 18 de juliol al 4 d’agost a la seu de CINC Barcelona al districte 22 @, té com a objectiu oferir assessorament i formació pràctica en diferents àrees temàtiques a tots els emprenedors. El curs està dirigit tant a emprenedors que tenen una idea de negoci per desenvolupar, com aquells que ja l’han desenvolupat i busquen donar-li un gir al seu negoci o persones que busquen reinventar-se a través de l’emprenedoria com a sortida professional.

El programa està format per sessions teorico-pràctiques i per xerrades de diversos emprenedors perquè els alumnes tinguin en compte tot el que implica crear un negoci i les dificultats amb què es van a haver d’enfrontar.

Professorat de qualitat

La majoria de professors del Summer Startup School són docents que actualment exerceixen com a tals en universitats i escoles de negoci i que han viscut primera persona les situacions amb què se sol trobar tot emprenedor.

Aquesta escola d’estiu  d’enfocament pràctic pretén donar a l’alumne una mirada integral i transversal de l’emprenedoria. S’abordaran diverses temàtiques com el màrqueting o l’estructura de personal, passant per la cerca de finançament i la gestió d’habilitats directives i comunicatives, entre moltes altres.

Més informació i inscripcions al web: www.summerstartupschool.com

Summer Start up School 2016 - Cinc Barcelona