Vols Internacionalitzar la teva empresa?

L’Associació Gironina d’Empresàries AGE t’ajuda

L’Associació Gironina d’Empresàries és ara seu de la BPW Business Professional Women a Girona.

AGE i BPW Business Professional Women, Girona

La nostra filosofia:

“Un món igualitari entre homes i dones és possible. Una societat harmònica en la qual dones i homes comparteixen l’accés als recursos econòmics indiscriminadament, pot aconseguir-se. El talent hi és i aprofitar-lo per a una societat millor i més integradora és cosa de totes i tots”.

Aquest és el nostre Decàleg de bones pràctiques

Quins són els objectius de la BPW Business Professional Women Girona?

  • Liderar un lobby per a assolir la igualtat d’oportunitats.
  • Fomentar la sonoritat, la solidaritat i el networking de les empreses i professionals.
  • Projectar l’empoderament de l’empresària de les comarques de Girona a la resta del món.
  • Capacitar i desenvolupar el potencial professional i el lideratge de les empreses i professionals.
  • Donar suport i promocionar les dones per assolir llocs en els Consells i poder accedir als llocs de presa de decisió de primer nivell.

En els documents adjunts tens informació ampliada de BPW Spain:

BPW SPAIN – Dossier

BPW SPAIN – Presentació

BPW SPAIN – Pàgina web

BPW EUROPE – Pàgina web

BPW INTERNATIONAL – Pàgina web – aquí trobaràs informació de tots els actes que es duen a terme als 5 continents. Té un apaartat per a les sòcies on trobar més informació personalitzada i subscripció al butlletí de notícies internacional.  A més, es pot accedir a una plataforma privada “LOGIN” per entrar en una xarxa social privada exclussiva per a les sòcies.

Sí, vull fer-me sòcia

Vols formar part de la major xarxa de dones a nivell mundial?

Si tu també vols formar part de ple dret d’aquesta associació internacional formada per dones empresàries, professionals, líders influents, executives i joves emprenedores de més de 100 països, i amb gran influència internacional, clica al botó i emplena el formulari.
Sí, vull fer-me sòcia

Per només 20 €/any, tu també pots formar part de ple dret d’aquesta associació internacional i tenir accés a tots els actes i informació internacional.

BPW a les Xarxes Socials, uneix-te!

També ens trobaràs a:

Coneix els projectes de la BPW Business Professional Women Girona

Congrés que brinda l’oportunitat de compartir, construir i intercanviar amb altres Federacions i Clubs de la nostra organització aquelles qüestions econòmiques i socials que són d’interès per a les dones empresàries i professionals entre molts altres aspectes >> MÉS INFORMACIÓ

Consulta aquí tota la informació d’aquest esdeveniment celebrat el 17 i 18 de setembre 2015 a Girona >> II Leaders Summit BPW Spain

Des de BPW Spain, associació de la qual l’AGE forma part, us fem arribar aquesta informació sobre el Projecte OPEN DOOR d’Internacionalització:

El PROJECTE OPEN DOOR consisteix bàsicament en l’organització d’un conjunt d’activitats que facilitaran el procés d’internacionalització en les empreses de les nostres associades, i pel qual està previst realitzar diferents accions a cada territori en el qual es manifesti interès per participar en el mateix.

Aquest projecte aquesta liderat dins de BPW Spain pel Comitè Internacional, del qual formen part associades de les nostres diferents associacions i la responsable del qual és Rana Ezzeddine.

Més endavant cadascuna de vosaltres rebrà un mail amb la planificació prevista d’accions i que en aquests moments estan tancant les components del Comitè Internacional en col·laboració amb la Coordinadora de BPW Spain.

Ara, i com a primer pas a posar en marxa, és necessari conèixer la demanda de cadascuna de les nostres associades, per poder programar les accions adequadament, per això us adjuntem  un enllaç a un qüestionari que heu d’emplenar per a tenir la informació més important de les nostres associades interessades.  Heu d’emplenar el formulari abans del divendres 6 DE FEBRER per poder participar en el projecte de Internacionalització: Anar al formulari

Aquí tens tot el Pack Informatiu del Projecte Open Door by BPW Spain