S’han posat en contacte amb l’AGE des del Comitè Organitzatiu de la dotzena Sessió Nacional del Parlament Europeu de Joves a Espanya (EYPE), organització apolítica, apartidista i sense ànim de lucre, la finalitat de la qual és inculcar esperit crític als joves de tota Europa, mitjançant la organització de debats sobre temes actuals. D’aquesta manera fomenten el desenvolupament de ciutadans emprenedors, compromesos amb la societat i tolerants amb les diferents realitats dels països europeus.

Una de les principals activitats de EYP són les Sessions Nacionals, l’objectiu de les quals és seleccionar als estudiants que representaran cada país en les futures sessions internacionals.

El pròxim mes d’abril, del dia 5 al 9, se celebrarà a la ciutat de Girona la dotzena Sessió Nacional.

Tanmateix, el desenvolupament de l’esmentada activitat comporta certes despeses econòmiques. Pel fet que són una organització sense ànim de lucre, necessiten el recolzament d’entitats i empreses per poder tirar endevant el projecte. És per això que els agradaria poder comptar amb la vostra col·laboració, per tal de fer possible el desenvolupament de la sessió i poder proveir el material, menjar i allotjament pels més de 150 joves de tot Europa que es reuniran a Girona. Per tal de poder oferir un ambient propici a millorar la qualitat de les resolucions que es debateixin.

En aquest enllaç tens informació sobre EYP >> European Youth Parliament España

Si vols col·laborar amb aquest esdeveniment, posa’t en contacte amb ells:

Carlota Cumella