Fes-te sòcia de l’Associació Gironina d’Empresàries AGE

Comparteix, enriqueix-nos, fes-nos créixer amb la teva presència, la teva professionalitat, la teva participació, el teu coneixement i la teva passió.  Vine a formar part d’un gran grup per generar un canvi!

Si vols formar part de l’AGE i gaudir de tots els avantatges i beneficis de ser sòcia de l’Associació Gironina d’Empresàries AGE, només cal que omplis el formulari amb les teves dades personals i professionals.  La inversió són tan sols 10€/mes, que es paguen en dues quotes semestrals al gener i al juliol, més 60€ de quota d’alta.

La teva veu és la nostra força!

Nota: Els camps marcats amb (*) són obligatoris.  Si no saps què posar en algun d’ells, simplement posa una “x” perquè no quedi buit i evitar que et pugui donar problemes d’enviament.  Gràcies.

  DADES PERSONALS

  Nom (*)

  Cognoms (*)

  E-mail (*)

  Adreça (*)

  Codi Postal (*)

  Població (*)

  Telèfon (*)

  Data naixement (*)

  DADES EMPRESARIALS O PROFESSIONALS

  Nom empresa o professió (*)

  Adreça (*)

  Codi Postal (*)

  Població (*)

  Telèfon empresa(*)

  Email empresa (*)

  NIF/CIF (*)

  Data inici empresa o activitat (*)

  Número de Treballadors

  Sector de l'empresa (*)

  Càrrec que ocupa (*)

  DADES BANCÀRIES

  Titular (*)

  IBAN (*)

  Com ens has conegut? (*)

  Vols deixar-nos algun missatge?

  He llegit, entès i accepto la Política de Privacitat

  Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials posteriors de ASSOCIACIÓ GIRONINA D’EMPRESARIES per correu electrònic i altres mitjans de comunicació ofimàtics, tal com estableix la Llei LSSI/CE 34/2002.

  Dono el meu consentiment exprés per rebre newsletters de ASSOCIACIÓ GIRONINA D’EMPRESARIES, per correu electrònic i altres mitjans electrònics o postals, tal com estableix la Llei LSSI/CE 4/2002.

  Si posteriorment no desitgés continuar rebent les nostres comunicacions comercials i/o newsletters, vostè podrà revocar el consentiment enviant un mail coordinacio@agegirona.cat amb la paraula BAIXA o clicant AQUÍ .

  Introdueix els caracters que es mostren a continuació:

  captcha