Fes-te sòcia de l’Associació Gironina d’Empresàries AGE

Comparteix, enriqueix-nos, fes-nos créixer amb la teva presència, la teva professionalitat, la teva participació, el teu coneixement i la teva passió.  Vine a formar part d’un gran grup per generar un canvi!

Si vols formar part de l’AGE i gaudir de tots els avantatges i beneficis de ser sòcia de l’Associació Gironina d’Empresàries AGE, només cal que omplis el formulari amb les teves dades personals i professionals.  La inversió són tan sols 10€/mes, que es paguen en dues quotes semestrals al gener i al juliol, més 60€ de quota d’alta.

La teva veu és la nostra força!

Nota: Els camps marcats amb (*) són obligatoris.  Si no saps què posar en algun d’ells, simplement posa una “x” perquè no quedi buit i evitar que et pugui donar problemes d’enviament.  Gràcies.

DADES PERSONALS

Nom (*)

Cognoms (*)

E-mail (*)

Adreça (*)

Codi Postal (*)

Població (*)

Telèfon (*)

Data naixement (*)

DADES EMPRESARIALS O PROFESSIONALS

Nom empresa o professió (*)

Adreça (*)

Codi Postal (*)

Població (*)

Telèfon empresa(*)

Email empresa (*)

NIF/CIF (*)

Data inici empresa o activitat (*)

Número de Treballadors

Sector de l'empresa (*)

Càrrec que ocupa (*)

DADES BANCÀRIES

Titular (*)

IBAN (*)

Com ens has conegut? (*)

Vols deixar-nos algun missatge?

He llegit, entès i accepto la Política de Privacitat

Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials posteriors de ASSOCIACIÓ GIRONINA D’EMPRESARIES, AGE per correu electrònic, WhatsApp, SMS i altres mitjans de comunicació ofimàtics, tal com estableix la Llei LSSI/CE 34/2002.

Dono el meu consentiment exprés per rebre Newsletters de ASSOCIACIÓ GIRONINA D’EMPRESARIES, AGE, per correu electrònic i altres mitjans electrònics o postals, tal com estableix la Llei LSSI/CE 4/2002.

Si posteriorment no desitgés continuar rebent les nostres comunicacions comercials i/o newsletters, vostè podrà revocar el consentiment enviant un mail coordinacio@agegirona.cat amb la paraula BAIXA.

Introdueix els caracters que es mostren a continuació:

captcha