Sòcies de l’Associació Gironina d’Empresàries AGE

Coneix a totes les dones, empresàries i professionals, que formen l’AGE:

Torna a mostrar-ho tot

Fes una altra cerca
A B C D E F G H I J L M N O P Q R S T V Z

B

Edith Bagué Martínez

No Photo Available
Tu i Jo 99, S.L., Liu Jo Store GironaDirecció Feina C/ Santa Clara, 45 Girona 17001 Telèfon Feina: 972 900 004

Susana Balaña Pares

No Photo Available
Residència Universitària Pare Claret Feina Ronda Sant Antoni Maria Claret, 28 Girona 17002 Telèfon Feina: 972201876

Teia Bastons

Photo of Teia Bastons
Estratègies de Comunicació Síntesi, SL Feina Marquès Caldes de Montbui, 3-9 Girona 17003 Telèfon Feina: 606 996 779 Web: www.sintesi.cat Web: www.comunicafacil.cat
Biography

DESCRIPCIÓ EMPRESA:

Estratègies de Comunicació Síntesi

Síntesi és una empresa de comunicació amb més de vint anys d’experiència que a través del servei Comunicafàcil posa a l’abast de petites empreses i negocis com el teu les estratègies de comunicació necessàries per:

 • Vendre més
 • Guanyar clients
 • Ser més coneguts
 • Generar confiança
 • Guanyar reputació

I com ho fem?

Elaborant un Pla de Comunicació:

Sintesi, pla comunicació

Amb el temps a Síntesi ens hem especialitzat en:

 • Consultoria de comunicació
 • Comunicació corporativa
 • Comunicació estratègica
 • Comunicació de crisi
 • Formació en comunicació
 • Formació de portaveus

 

Meritxell Bautista Quiñones

Photo of Meritxell Bautista Quiñones
Chief Sales & Marketing Officer Fibracat Feina C/ Santa Clara, 20 Girona 17001 Telèfon Feina: 1711 Web: www.fibracat.cat
Biography

Fibracat és el primer operador global de telecomunicacions 100% català que ofereix serveis d’Internet fibra òptica, telefonia fixa i mòbil i TV online.

Nascut el 1999 i immers en un ambiciós pla d’expansió que l’està portant a ser present a tot Catalunya, Fibracat està desplegant el seu servei de fibra òptica a totes les ciutats catalanes, des de Barcelona fins a qualsevol municipi amb més de 1.000 habitants.

Fibracat arriba a 20 milions de llars de tot Espanya, amb absoluta cobertura de telèfon mòbil i roaming gratis a la UE, i amb acord amb més de 380 operadors a nivell mundial.

Coneix la Meritxell Bautista aquí >> CV Meritxell Bautista – Fibracat

Emma Benedito Benet

No Photo Available
Directora Executiva Volcano Grup, S.L. Feina Carretera Santa Coloma 115, Entl. B Girona 17005 Telèfon Feina: 972 223 619 Mòbil: 685 472 635 Web: www.volcanogrup.com
Biography

Volcano Grup som una agència de comunicació multidisciplinària formada per diversos especialistes en
els camps de la publicitat, el periodisme, les relacions públiques, el disseny gràfic i la producció audiovisual.

Els professionals de Volcano Grup ens regim per tres premisses, d’acord a les nostres inquietuds: esprémer al màxim la nostra creativitat, innovar constantment en tot allò que fem i vocació de servei.

Això aconsegueix que qui confia en nosaltres es trobi amb grans professionals innovadors, crítics i entregats amb ganes d’assumir tots els reptes que se’ns plantegin, però sobretot amb sentit comú i ganes d’assessorar-los creant la línia comunicativa que més s’adeqüi a les seves necessitats.

A Volcano donem cobertura a totes les necessitats comunicatives que pot tenir una empresa:

 • Programació Web: Programació de pàgines web, SEO avançat, Campanyes SEM, realització d’APPS.
 • Disseny Gràfic: Realització de logotips, llibres d’estil, imatge corporativa d’una empresa, cartelleria d’una empresa (posters, díptics, triptics, catàlegs…)
 • Comunicació i Publicitat: Plans de mitjans, realització de notes de premsa, comunicats, redacció de continguts.
 • Social Media Marketing: Community management, plans i estudis de màrqueting, estratègies social media, Facebook i Instagram Adds.
 • Fotografia i Audiovisual: Fotografia de productes, fotografia d’exteriors, cobriment d’actes i esdeveniments, fotografia d’estudi.
 • Esdeveniments: Gestió, organització i cobriment integral de qualsevol tipus d’esdeveniments.

AGE - Volcano Grup

Rosa Bertran Casanovas

Photo of Rosa Bertran Casanovas
CEO Coach Èxit, Benestar i Reconeixement Feina Carreró Sant Llàtzer, 4, 1-2 Sant Feliu de Guíxols Girona 17220 Telèfon Feina: 972 822 078 Web: www.rosabertran.com
Biography

Alguns trets de la meva formació:

Sóc la Dra, Rosàngela Bertran, COACH D’ÈXIT, COACH TRANSFORMACIONAL PER AL BENESTAR i PRACTICANT D’E.F.T o Tècnica d’alliberament emocional. Doctora en Filologia i Filosofia per la UdG. Especialitat i Formació Professional d’Emotional Freedom Technique (EFT) a San Francisco, Califòrnia. Certificat Professional de Coach d’Èxit (CPSC) a Tampa, Florida. Membre de la Federació Internacional de Coaching (ICF). Certificat de Tapping Into Wealth Coach (TIWC) o Tapping per al Benestar a Boston, Massachussets (primera certificada a Espanya). Membre de la Women Speakers Association (WSA) o Associació de dones speakers d’ U.S. i Canadà.

 • T’agradaria treure’t de sobre algunes de les qüestions negatives que has viscut que encara et destorben i reemplaçar-les per una experiència positiva ?
 • Estàs buscant maneres de tenir més pau INTERIOR ?

Pot passar que, de vegades, no aconsegueixis superar alguna part de la teva ombra i no vegis el missatge que porta. Passa a tothom. No es pot veure el quadre des de dins del marc. Tots necessitem treballar la nostra part fosca (altrament, la part fosca ens treballa a nosaltres). Per a això, sovint, necessitem alguna ajuda d’un expert que pugui escoltar-nos activament i fer-nos de mirall una estona, per a esdevenir realment més conscients de qui som tot alliberant i deixant anar el nostre dolor. Això és un procés guaridor, com també una porta formidable per poder evolucionar i donar pas a més creativitat i connexió a les moltes possibilitats reals que ens esperen si sabem actuar.

AQUEST COACHING és per a tu si:

 • Necessites desfer-te de la teva ombra per a afirmar-te i avançar.
 • Desitges fer un pas important en el teu creixement personal i professional.
 • Necessites explorar i expressar-te d’una manera més extensa.
 • Estàs preparada per a reciclar i compartir els teus dons i talents amb el món, perquè ja no estaràs bloquejada sinó en un camí d’alliberament i productivitat siguent una persona més efectiva en la seva feina i en la gestió del teu temps personal.
 • Si necessites una vacuna contra l’aïllament i expandir-te.

AMB AQUEST COACHING descobriràs:

 • Un nou camí cap a la claredat i creixement.
 • Un procediment de pau personal que començaràs aquí conscientment i que guardaràs per a la vida.
 • Paradigmes inconscients condicionants que desferem.
 • Nous passos cap a manifestar més resultats en la teva vida personal i professional.

En les sessions amb la Dra. Rosàngela Bertran aprendràs les teves tècniques personalitzades, concentrant-te en alliberar el que no necessites i descobrint noves tècniques amb el COACHING D’ÈXIT i EL TAPPING PER AL BENESTAR. Aprendràs a trencar models que t’estaven frenant per brillar i a desenvolupar-ne de nous.

Què és la tècnica d’alliberament emocional ?

És una tècnica cos-ment que consisteix a reconèixer la part fosca de la persona per transformar-la en part de llum. És una combinació d’expressió verbal i estimulació de punts de merididans per a redirigir l’energia, neutralitzar els dos emisferis del cervell i desarticular bloquejos de manera ràpida i efectiva. Funciona especialment bé per al trauma. Està demostrat en veterans de guerra.

A més, la tècnica d’alliberament emocional (E.F.T.o Tapping) estimula el cervell per alliberar serotonina, l’hormona de la felicitat que ens fa també estar tranquils. En el coaching la faig servir per desbloquejar el que està frenant el nostre desenvolupament. Un cop hem fet Tapping i tret els nostres problemes serà més fàcil progressar en l’àmbit professional. Aquest procés és ràpid i eficaç i fa un canvi profund canviant els nostres mals hàbits per actituds positives.

Què és el Coaching d’Èxit?

Èxit vol dir ser tu mateix. Manifestar la teva pròpia magnificència. Sóc especialista en el nucli de competències de Coaching que són principis bàsics de l’èxit i ajudo a les persones a establir l’equilibri  en la seva vida tot centrant-la en dur a terme el resultat positiu desitjat. El Coaching d’Èxit cobreix totes les àrees de la vida mitjançant una valorització per a planejar, visualitzar, dur accions a terme i celebrar l’acompliment d’objectius utilitzant sistemes i eines  pròpies.

Quin és el benefici de la combinació de la tècnica d’alliberament emocional i el Coaching d’Èxit?

El benefici de la combinació de les dues modalitats permet a les persones aclarir el passat de tal manera que poden afrontar el seu futur amb equilibri, claredat i una actitud mental positiva per a acomplir els seus objectius.

Què és el Tapping per al Benestar?

És una metodologia de 7 passos amb resultats positius transformadors comprovats amb la qual ajudo a les persones que volen crear benestar portat-les a fer un procés amb mi per eliminar obstacles que no els permetien expressar el seu vertader potencial per a complir els seus objectius financers creant l’impacte social desitjat.

Rosa Bertran coach

Maria Bertrana Puig

No Photo Available
Caber Ferreteria, S.A. Feina Can Pau Birol nº 24  Girona 17005 Telèfon Feina: 972 207 495 

Carme Blay Bonmatí

No Photo Available
Sòcia – Administradora Telred Mobils Empordà, S.L.Distribuïdora d’Orange d’empreses i particulars Feina Avda Jaume I, 9-11 Roses 17480 Telèfon Feina: 609 084 860
Biography

Telred Mobils Empordà, S.L.

Distribuïdora d’Orange d’empreses i particulars.

Cristina Blay Vives

No Photo Available
Administradora Oli, salut, innovació,S.L Feina Ctra Torroella s/n Ullà 17140 Telèfon Feina: 639 241 739 Web: www.olitrulldelmontgri.com

Anna Blazquez Boya

No Photo Available
Frigola-Blazquez S.L. Feina c/ Cristofol Grober nº 6  Girona 17001 Telèfon Feina: 972 223 332 

Eugènia Bosch Casas

No Photo Available
Administradora solidària Bosch Ortopedics, S.L. Feina C/Barcelona, 9, baixos Girona 17002 Telèfon Feina: 972 203 986 Web: www.ortopediabosch.com

Ingrid Busquets i Estragues

No Photo Available
Ingrid Moda 1867, S.L. Feina C/ Major, 57 Torroella de Montgrí 17257 Telèfon Feina: 972 758 291 Web: www.ingridmoda.com
Biography

Ingrid Moda és la teva botiga multimarca. Tenim les últimes tendències en moda. Som molt més que una botiga de roba, t’assessorem i t’ajudem personalment a trobar el teu estil propi amb les peces que millor s’ajusten a la teva imatge.

A Ingrid Moda ens agrada innovar i per això proposem diferents iniciatives al llarg de l’any, on volem que participi tothom. Una de les més importants és la desfilada que cada temporada organitzem a la plaça de la vila de Torroella de Montgrí.

Troba el teu estil amb el nostre tracte personalitzat.

Ingrid Moda