Sòcies de l’Associació Gironina d’Empresàries AGE

Coneix a totes les dones, empresàries i professionals, que formen l’AGE:

Torna a mostrar-ho tot

Fes una altra cerca
A B C D E F G H I J L M N O P Q R S T V

F

Anna Maria Fàbregas Garriga

No Photo Available
Imperia Foie Gras – Progust, S.L. Feina Poligon Industrial Girona Park-2 Riudellots de la Selva 17457 Telèfon Feina: 972 477 101

Montse Ferrer

No Photo Available
Montse Ferrer Feina Ronda Verdaguer, 30 Figueres Girona 17600 Telèfon Feina: 609 773 426 Web: www.montseferrer.com/

Diana Ferrer i Vidal

No Photo Available
Planning Assessors S.C. Feina Gran Via Jaume I nº 18, àtic 2ª Girona 17001 Telèfon Feina: 972 414 563

Sandra Florenza Xifra

No Photo Available
Sandra Florenza Comunicació Feina Passeig del Carrilet, 11 Llambilles 17243 Telèfon Feina: 649 571 089

Ariadna Font Torrego

Photo of Ariadna Font Torrego
Gerent Cosmo Nails & Ari Stetic Feina Gran Via De Jaume I, 86, baixos Girona 17002 Telèfon Feina: 872 500 483 Web: www.cosmonails.es
Biography

Cosmo Nails

Fundada el 1986, venim donant als nostres clients la millor qualitat en cosmètica d’alta gamma, dedicada únicament al món de l’estètica de les mans i els peus i actualment ampliada a altres serveis.

Productes amb marca pròpia desenvolupats en el nostre laboratori americà, totalment homologats i testats per l’O.E.

AriStetic

Empresa d’estètica a la recerca dels millors serveis i aparatologia, sempre personalitzant els nostres serveis per a cada client.

Li donem vital importància al diagnòstic, ja que és la base per a dissenyar un programa personalitzat i així obtenir els millors resultats en els tractaments.

En els nostres centres volem que cada persona se senti única.

 

Cosmo nails. Salón manicura y manicura rusa en GironaAri Stetic. Centre d'estètica a Girona

Carme Fontacaba Baró

No Photo Available
Administradora Focs i Estufes Romans Feina Avda de la Farga, 95 Banyoles 17820 Telèfon Feina: 972 573 012 Web: www.joanromans.com
Biography

Focs i Estufes Romans

A ROMANS, som experts en calefacció de biomassa.

Instal·lem Focs, Estufes i Barbacoes de Llenya, Pèl·let, Gas, Elèctric i Bioetanol.

Helena Frigola Duran

Photo of Helena Frigola Duran
ARCmoda i HelpMyShopPropietària Feina C/ Abeuradors, 2 Banyoles 17820 Mòbil: 639 23 78 65 Web: Web ARCmoda Web: Web HelpMyShop

Mar Frigola i Triola

No Photo Available
Sal de MarDirectora Feina Servei a domicili Telèfon Feina: 615 228 874 Web: www.saldemar.cat

Joana Frigolé Peracaula

Photo of Joana Frigolé Peracaula
JOANA FRIGOLE PERACAULA. Consultora i Coach Professional Feina c/ Eiximenis nº 20 4t 2a Girona 17001 Telèfon Feina: 972 209 257 Web: www.joanafrigole.com
Biography

JOANA FRIGOLE PERACAULA. Consultora i Coach Professional. Llicenciada en Psicologia per la UAB. Coach certificada per ICF (Internacional Coach Federation) a nivell PCC. Formada: per la Escuela Europea de Coaching (programa acreditat ACTP per la ICF);  en patrons emocionals pel mètode Alba EmotingTM i en Coaching Transformacional per l’Institut Gestalt. Màster en Prevenció de Riscos Laborals.

Experta en la  transformació emocional de les persones, els equips i les organitzacions. Conferenciant i col·laboradora en diverses publicacions digitals, ràdio i televisió.

Fa més de 25 anys que treballo en l’àmbit de Recursos Humans. Inicialment durant 13 anys a l’empresa privada per compta aliena,  posteriorment durant 13 anys en l’empresa pròpia PERFIL Consultoria de Recursos Humans, fins a l’actualitat en que m’he focalitzat en el COACHING.

He pogut viure de primera mà la gestió de les persones a les organitzacions posant en pràctica projectes de consultoria i implantació de plans integrals de Recursos Humans, en empreses d’una gran diversitat de sectors, tant de l’àmbit privat com el públic.  Això m’ha donat expertesa en la gestió del canvi cultural, estudis i millores organitzatives, gestió per competències, selecció de personal, head hunting, equips d’innovació, sistemes de participació, habilitats directives i lideratge.

De tot aquest bagatge, he decidit centrar-me en el que realment m’apassiona, em permet posar en joc les meves fortaleses i em fa més feliç:  imparteixo formació en desenvolupament i creixement personal i professional i acompanyo a les persones a descobrir les seves fortaleses i les seves pròpies respostes a través del COACHING.

Joana Frigolé Coach