Sòcies de l’Associació Gironina d’Empresàries AGE

Coneix a totes les dones, empresàries i professionals, que formen l’AGE:

Torna a mostrar-ho tot

Fes una altra cerca
A B C D E F G H I J L M N O P Q R S T V

L

Fina Llapart Ramos

No Photo Available
Guives Girona S.A. / Tecocober 1968, S.L. Feina Polig. Ind de Celrà, C/ Creus 1 Celrà 17460 Telèfon Feina: 972 49 30 18

Dolors Lloveras Sitjas

Photo of Dolors Lloveras Sitjas
Interim Manager en Gestió Telèfon Feina: 605 68 53 61

Màrian López Garcia

Photo of Màrian López Garcia
Estudi Entrenament Personal Màrian López Feina c/ Riu Terri 21-23 Girona 17003 Telèfon Feina: 689 051 821 Web: www.marianlopezg.com
Biography

Qualitat emocional com a tret diferencial

L’Estudi d’Entrenament Personal és un model de negoci dins el món del fitness que fa temps que creix en altres països, que té per l’objectiu crear una experiència única pel client. Tot el que passa des que contacta amb nosaltres, a través del formulari de la Web o bé per mail…, fins que se’n va a casa seva.

Després d’entrenar la gent se sent molt bé, té una sensació especial de benestar. Controlem i cuidem totes les fases de l’entrenament personal per assegurar-nos que el client visqui realment aquesta experiència.

També tinc un pla personalitzat per a nens i nenes. A més, faig Entrenament per a les empreses. Si tens una empresa i vols tenir cura de la salut física i emocional dels teus treballadors tenim un pla específic que us anirà perfecte.

Un altre aspecte que ens diferencia és que en aquest model de negoci el pagament és per ús, és a dir que només pagues quan entrenes. Tens l’opció de comprar sessions individuals, bons per a diferents dies, pagament per mesos, per trimestres, etc.

Els avantatges són que quan em coneixen i treballen amb mi, la gent repeteix. Realment els plans que ofereixo són tan fets a mida que estableixo una relació molt estreta amb totes les persones que venen. Noto la satisfacció i puc assegurar que venir amb mi, funciona.

Si l’objectiu és perdre pes, s’aconsegueix. Si ve algú per fer un entrenament fort per estar preparat per córrer en una cursa, tinc un 100% d’èxit. Una de les dificultats que em trobo és que la gent fa moltes coses i a vegades els hi costa trobar un forat per venir, però sempre s’acaba resolent. Voler és poder!

Màrian López, estudi d'entrenament personal

Eva Lucas Carrasco

Photo of Eva Lucas Carrasco
Infermera especialitzada Salut nutricional i PNIE Feina C/ de la Rutlla, 41 Girona 17002 Telèfon Feina: 699 957 559
Biography

Infermera especialitzada en salut nutricional.

Estem en un moment decisiu en la lluita contra les malalties. Tots tenim una oportunitat de fer-nos el control de la nostra vida i aprofitar els aliments per transformar la salut.

A través dels meus programes et proporcionaré els estris i coneixements perquè puguis aprendre a menjar de manera
saludable adaptada a les teves necessitats.

Eva Lucas salut nutricional