Sòcies de l’Associació Gironina d’Empresàries AGE

Coneix a totes les dones, empresàries i professionals, que formen l’AGE:

Torna a mostrar-ho tot

Fes una altra cerca
A B C D E F G H I J L M N O P Q R S T V

M

Emilie Magenti Brun

No Photo Available
Marc Magenti Ambients Feina Avda. de França 115 Sarrià de Ter Girona 17840 Telèfon Feina: 972 171 309 Web: www.marcmagenti.com

Neus Malagelada Robledillo

Photo of Neus Malagelada Robledillo
CEO LAESKI Feina C/ Joan Vilanova 4, 3-4 Bescanó 17162 Telèfon Feina: 600 032 524 Web: www.laeski.com
Biography

LAESKI es posiciona en la gestió i organització d’esdeveniments corporatius tant online, híbrids i presencials. Ens agrada adaptar-nos 100% a l’esdeveniment de cada client, perquè sigui únic i especial.

LAESKI no és una simple marca de gestió de proveïdors per a un esdeveniment, va molt més enllà.

Volem que els departaments de màrqueting i de recursos humans de les empreses ens indiquin la tipologia d’esdeveniment que volen dur a terme i les idees inicials que tenen en ment. A partir d’aquí s’inicia una metodologia de treball que consta en el desenvolupament de propostes de caràcter estratègic i creatiu per a dissenyar un esdeveniment així com el Costumer Journey que seguirà el client durant l’esdeveniment. Cada acció ha de sorprendre i, si pot ser, poder-se mesurar per obtenir dades d’interès per a futures accions.

LAESKI, és una paraula que representa un estil de vida que té el seu eix principal en el gust pels esdeveniments corporatius. Esdeveniments amb una alta dosi de creativitat elaborats de forma exclusiva que garanteixen una experiència única als que aposten per ells.

També, és un portal de continguts relacionats amb el sector dels esdeveniments i les tendències que l’envolten. D’altra banda, també ens agrada asseure’ns, parlar i aprendre de professionals relacionats amb el disseny, les experiències úniques i l’emprenedoria. A la secció d’entrevistes, podràs visualitzar totes les entrevistes realitzades pel nostre equip.

És hora d’apostar per la transformació digital de les empreses i humanitzar la marca, procurant per millorar l’entorn laboral i la felicitat i motivació dels/les treballador/es. I aquí és on LAESKI té molt a dir amb els seus teambuildings exclusius per reforçar el compromís de les persones que formen part d’un projecte.

Laeski Events

Cristina Martin Isern

No Photo Available
Gerent Oliva Motor Girona SLU Feina C/ de Lingen 9-11 Pol. Ind La Maret Salt 17190 Telèfon Feina: 609 546 837 Web: www.grupolivamotor.com

Roser Martinez Cabrera

Photo of Roser Martinez Cabrera
CEO / Directora Creativa Roser Martinez – Disseny de Joies Feina C/Besalú, 7 – Mas Juny Vilacolum (Torroella de Fluvià) Girona 17474 Telèfon Feina: 625 930 537 Web: www.rosermartinez.com
Biography

Roser Martínez

Dissenyadora de joies, artista multidisciplinar i formadora creativa

Què trobaràs a Roser Martínez?

 • Joies pel dia a dia
 • Collarets d’esquena
 • Tallers de bijuteria
 • Tallers de pensament lateral i creativitat

En definitiva, molta creativitat.

Una creativitat desbordant que la poso al teu servei en forma de disseny, formació, aparadorisme, objectes de decoració, i qui sap que més pot sorgir!!

Parlem?

Una història de creativitat i passió

La marca Roser Martínez neix amb l’objectiu de revolucionar el món de la joieria femenina, amb peces amb un gran valor artístic i emocional. Els orígens d’aquest projecte, podríem dir, que són el meu esperit creatiu que m’acompanya des que era ben petita i la necessitat d’expressar tot allò que no podia amb paraules. La meva curiositat i les ganes d’aprendre m’han portat a innovar en tècniques i materials, a crear sense patrons, aconseguint originalitat i frescor en els dissenys.

Filosofia

La marca Roser Martínez s’emmarca en l’art, les emocions, la sensualitat femenina i la natura. Les joies Roser Martínez estan inspirades en les dones i dissenyades per a elles. Quan dono formo als meus dissenys, penso en una dona segura de si mateixa, forta i optimista, que domina el saber estar. Una dona elegant i, alhora, espontània, que no renuncia a la seva sensualitat.

Missió

Transformar la joieria femenina amb peces genuïnes i transgressores, tant pel seu disseny i materials, com per les emocions que són capaces de transmetre.

Trajectòria Roser Martínez

Amb més de 17 anys d’experiència en el món de la joieria, els meus dissenys han estat presents en desfilades i exposicions de varies ciutats, com Paris, Roma, Miami, Madrid, Barcelona, entre altres.

 • Sara Baras, Elsa Peretti i Elio Berhanyer, entre d’altres han lluït joies Roser Martínez.
 • Premis i reconeixements:
  • Semifinalista Enjoia’t 2016
  • Premi Emprenedors Alt Empordà 2018
  • Premi Projecta’t 2019.
  • Premi Revista D’estil 2019.
  • Premi eWoman a l’emprenedoria by Toni Pons 2022.
  • Pionera en el disseny de collarets d’esquena (joia escultòrica)
  • Dissenyadora de la primera peça de joieria creada amb Osmi Cristal-lí a Espanya
  • Campiona d’Espanya d’escacs 1986

Roser Martínez, joieria creativa

Lea Martínez Manzano

No Photo Available
CEO Chandra Yoga Shala Feina C/ Cardenal Margarit, 15 Girona 17002 Telèfon Feina: 689 107 997

Consol Mas de Torres

Photo of Consol Mas de Torres
Advocada i empresària Multiassessors Feina Passeig Winthuysen, 4 Banyoles 17820 Telèfon Feina: 972 570 331 Fax Feina: 972 583 070 Web: www.planascasas.com
Biography

Estic a l’empresa Multiassessors, SL que gira sota la marca Planas Casas Advocats.

Sòcia i Directora comercial de FONSDART Olot
Passeig Bisbe Guillamet, 4 1r.
17800 Olot
http://www.fonsdartolot.cat

 • Sòcia de Padthree Social Networks, SL
 • Col.laboradora en el programa d’Alta Direcció per la Petita i mitjana empresa que ja arriba a la seva 11a edició
 • Diplomada en comunicació corporativa i estratègies de comunicació.
 • Formació en habilitats directives per al lideratge femení.

Olga Mascarell i Sararols

No Photo Available
Olma Lloguers, S.A. Feina c/ Joaquim Vayreda, 40 baixos Girona 17001 Telèfon Feina: 972 411 610

Meritxell Mata Vigara

No Photo Available
Centre d’Estudis Adams Feina c/ Cor de Maria nº 8 baixos Girona 17003 Telèfon Feina: 972 221 009

Belen Mayoral del Barrio

No Photo Available
Notaria Belen Mayoral Feina Avinguda Jaume I nº 60 esc. b 1ª Girona 17001 Telèfon Feina: belen@b-mayoral.com

Sandra Miquel Serrat

Photo of Sandra Miquel Serrat
Alexandra Miquel SerratRingana Nutricosmètica Natural i Vegana Feina Joaquim Jubert 22 Cassà de la Selva 17244 Mòbil: 660 166 190 Web: www.freshfreelive.com
Biography

Ringana és una empresa Austríaca amb més de 25 anys d’experiència en el sector i líders europeus en cosmètica fresca i complementació.

Jo, com a partner de Ringana, acompanyo aquelles persones que volen canviar els productes d’higiene i/o cosmètica que utilitzen per productes sense cap mena d’additiu sintètic. Assessorant-les i mirant quins són els productes que més s’adapten a les seves necessitats.

En els productes de Ringana trobaràs la combinació de la naturalesa i l’alta tecnologia, obtenint un producte d’alta gama amb uns resultats molt alts. Productes amb 100% de principi actiu amb substàncies purament vegetals.

Per aconseguir-ho, s’utilitzen en tot moment només les matèries primeres i substàncies actives de màxima qualitat i puresa.

Amb un equip intern d’investigació tots els productes són fabricats basant-se en estudis científics i amb la més alta tecnologia.

Per Ringana tan important és el benestar de les persones com la cura el medi ambient, per això, tot el procés de fabricació és 100% sostenible, des de la matèria prima fins que arriba a les mans del client.

Vols deixar d’utilitzar tòxics en els teus productes d’higiene diària? T’agradaria cuidar-te d’una forma més sana? Contacta’m

Sandra Miquel

Tel. 660 166 190

freshfreelive@gmail.com

 

Sandra Miquel - Ringana partner