Sòcies de l’Associació Gironina d’Empresàries AGE

Coneix a totes les dones, empresàries i professionals, que formen l’AGE:

Torna a mostrar-ho tot

Fes una altra cerca

Ariadna Padilla Campos

Photo of Ariadna Padilla Campos
Gestora Comercial CLOMAU XXI Feina C/ Riu Terri, 12 Girona Girona 17003 Telèfon Feina: 693 034 587 Web: www.clomau.com
Biography

CLOMAU XXI

CLOMAU té com a funció principal la reducció de costos energètics tant per a particulars com per a empreses a tot el territori nacional i en funció de les necessitats de cada client s’empren les millors mesures de manera clara i senzilla.

Coneixem perfectament el sector energètic i en base a les necessitats del client realitzem un estudi complet amb la finalitat que vostè tingui el major estalvi possible.

Oferim un servei d’assessorament integral i independent a les comercialitzadores, en tot el relacionat amb l’estalvi energètic, això ens permet tenir la millor solució en base a les necessitats particulars de cada client.

Som conscients que el cost de l’energia suposa una important partida de despeses en el balanç final de totes les empreses, la principal tasca de CLOMAU és la defensa dels interessos dels nostres clients en aquesta matèria reduint a el màxim possible aquests costos i aconseguint una major rendibilitat per als nostres clients.

Però res d’això tindria valor sense un bon servei postvenda per tant CLOMAU es compromet sense cap cost, al seguiment mensual de la factura elèctrica, així comprovar que la facturació coincideix amb el consum i les condicions ofertes.

Cada client té assignat un assessor energètic que l’atendrà davant de qualsevol consulta, reclamació, o qualsevol tipus de tràmit administratiu relacionat amb la companyia sempre al més aviat possible.

CLOMAU XXI