Sòcies de l’Associació Gironina d’Empresàries AGE

Coneix a totes les dones, empresàries i professionals, que formen l’AGE:

Torna a mostrar-ho tot

Fes una altra cerca
A B C D E F G H I J L M N O P Q R S T V

A

Pilar Argelina Fors

Photo of Pilar Argelina Fors
Nationale-NederlandenDelegada Punt Taronja de Llagostera Feina C/ Camprodón, 10 Llagostera 17240 Telèfon Feina: 696 096 661
Biography

Sóc la Pilar Argelina, Delegada del Punt Taronja de Nationale Nederlanden de Llagostera.

Podem ajudar-te a prendre decisions financeres amb informació, eines i solucions.

  • Conèixer tot el que ens pot beneficiar, ens aporta felicitat.
  • Tenir lligat el nostre futur i que no se’ns escapi cap ajut, ens aporta felicitat.
  • Davant l’adversitat, saber que podràs rebre una aportació econòmica, és molt important i t’ajuda a sentir-te menys sol, i també t’aporta felicitat.

Avui dia una de les coses que ens preocupa més és tenir, tant aviat com puguem, les nostres necessitats cobertes. Una de les principals inquietuds és la nostra economia tant en el present com en el futur. T’ajudem a planificar el teu futur i fent-te veure la importància de la protecció.

Per tal d’oferir-te un munt de solucions adequades a tu i als teus, en l’àmbit de feina, de salut, estalvis, hipoteca, etc… et volem venir a visitar.

Som agents de Nationale Nederlanden i et podem assessorar. Ens avala l’experiència d’una empresa holandesa de més de 170 anys i amb més de 40 anys assentada a l’Estat Espanyol.

En el nostre primer contacte, et presentarem els nostres plans, et donarem idees que t’ajudin a estalviar, a cobrir accidents. Existeixen ajudes per als autònoms i en cas que et puguin detectar alguna malaltia de llarga durada… per les empreses, com el C.Pyme, Multirisc i Responsabilitat Civil.

Després, seguirem en contacte amb tu per poder trobar junts la solució adequada al teu entorn i la teva vida, volem escoltar-te, assessorar-te i mimar-te.

Estem preparats per brindar-te noves iniciatives, solucions i serveis innovadors.

  • Oficina: C/ Camprodón, 10 · 17240 Llagostera
  • Persona de Contacte: Pilar Argelina Fors · 696 096 661