Sòcies de l’Associació Gironina d’Empresàries AGE

Coneix a totes les dones, empresàries i professionals, que formen l’AGE:

Torna a mostrar-ho tot

Fes una altra cerca
A B C D E F G H I J L M N O P Q R S T V

C

Maria Teresa Coris Veray

Photo of Maria Teresa Coris Veray
Direcció i Gerència Hotel Corisco S.L. Feina C/ Pou de la Vila, 8 Tossa de Mar 17320 Telèfon Feina: 688 717 957 Web: www.hotelcorisco.com
Biography

Gestiono l’Hotel i Bar Corisco a Tossa de Mar des de 2011.

La nostra és una empresa familiar, el negoci el va construir el meu pare a partir de la casa familiar, i hi treballem diversos membres de la família. Tot i que també comptem amb un eix d’equip molt professional que ja fa uns quants anys que està amb nosaltres.

L’Hotel té actualment 24 habitacions de les quals 12 tenen unes meravelloses vistes al mar. Estem al mig de la badia de Tossa, davant la platja gran.

El Bar Corisco té una terrassa de més de 200 m2, on oferim servei des de ben d’hora al matí, fins a la nit (en plena temporada), i en èpoques de tardor i hivern acostumem a tancar un parell de dies entre setmana i tanquem a quarts de cinc de la tarda.

Servim des d’entrepans, hamburgueses, amanides, paelles, crepes i gofres, fins a gelats d’aquells que et desborden els sentits plens de fruita, nata i gelat, a còctels i gintònics al passeig de Tossa.

Què trobaràs a l’Hotel i Bar Corisco?

Poder despertar amb el sol, una albada al mediterrani si esculls una habitació amb vistes al mar. Esmorzar a la terrassa, on hi ha una calma única.

Café del bo, cervesa, gintònics, còctels, gelats, hamburgueses, amanides, quinta gama de qualitat, servei de cuina tot el dia, fins a les 22 del vespre.

Sobretot oferim servei en èpoques que tot queda tancat i cada any procurem ampliar l’apertura de l’hotel. El 2022 vam realitzar presentacions de llibres i esperem realitzar altres tipus d’esdeveniments socials, empresarials i culturals.

 

Hotel i bar corisco a tossa de mar.

Laura Corsunsky i Zeitune

Photo of Laura Corsunsky i Zeitune
Corsunsky Moré Advocats Associats Feina Gran Via Jaume I, 1, 3-2 Girona 17001 Telèfon: 972 212 900Feina Rambla de Catalunya, 98, 5è Barcelona 08008 Feina C/ Pintor Creixams, 10 Tossa de Mar Girona 17230 Telèfon Feina: 972 212 900 Web: www.corsunskyadvocats.com Web: www.corsunskylawland.com
Biography

Corsunsky & Moré és un Despatx especialitzat en Empresa Privada i en Administració Pública i Urbanisme. Són les dues grans especialitats que han vingut donant renom al Despatx.

C&M és una firma de Girona, que va fusionar el 2007 l’experiència professional dels seus dos socis fundadors, la Laura Corsunsky, experta en Dret Administratiu i Urbanisme, i el Francesc Moré, especialista en assessorament a l’empresa privada, que venen exercint la professió d’advocats des de l’any 1993. Des de llavors, han experimentat un creixement constant. Actualment, és una FIRMA de referència a la província de Girona i amb seu també a Barcelona.

C&M és una firma innovadora que constantment s’especilitza per adaptar-se a les renovades exigències dels clients, a la realitat canviant de les empreses i a les noves formes de comunicació. El prestigi de C&M s’ha construït gràcies a la confiança dels seus clients, al servei personalitzat, al rigor del seu treball i a l’eficàcia dels seus serveis.

 

 

D

Judit Dalmau Ribas

No Photo Available
Agimod Feina pl. Ciutat de Figueres, 3-2 Girona 17003 Telèfon Feina: 607 845 941

Susanna del Saz Castillo

Photo of Susanna del Saz Castillo
Gerent LA DIVA Restaurant-espectacle Feina C/ Figuerola 35 Girona 17001 Telèfon Feina: 693 722 647 Web: www.ladiva.cat
Biography

LA DIVA · restaurant-espectacle al centre de Girona

Sóc Susanna del Saz, cantant de professió i d’ànima. Després d’anys de voltar de concert en concert em decideixo a omplir un espai que com artista trobava sempre a faltar a Girona. Llavors he passat de ser artista autònoma a ser artista autònoma i empresària. No cal fer cap comentari del que significa.

Aquest nou espai és LA DIVA restaurant-espectacle, un espai que podríem definir de moltes maneres: restaurant, bar, cocteleria, cafè-teatre, sala d’espectacles, sala de reunions…. és una mica tot aixó i molt més.

*Petitet però acollidor pretenc crear un espai on, sense renunciar a la bona cuina i bon beure, es pugui gaudir d’un concert/espectacle al mateix centre de Girona. Un concepte molt estès a d’altres ciutats com Barcelona, però mai a Girona.

*Ideal per a reunions privades d’empresaris i particulars, ja que tinc cuina pròpia, acondicionament tècnic (projector, equip de so, escenari…)

Lidia Dorca Busquets

No Photo Available
Enginyeria Industrial Feina CTRA. CAPSEC S/N Vall de Bianya 17858 Telèfon Feina: 649 822 375

Núria Duran Cabarrocas

No Photo Available
Nuduka Estilisme Feina AVINGUDA LLUIS PERICOT, 39 Girona 17003 Telèfon Feina: 872 081 630

Rosa Maria Duran Cabarrocas

Photo of Rosa Maria Duran Cabarrocas
Construccions Mecàniques Vidal, S.L. Feina Garrotxa, 3 Cassà de la Selva 17244 Telèfon Feina: 972 460 168
Biography

Fa 27 anys que varem començar en el negoci de la reparació de maquinària industrial, ens varem iniciar en el sector surer, i a hores d’ara, hem diversificat en sectors com l’alimentació, forestal, logístic, metall, i ara podem parlar que tenim quatre àrees ben diferenciades:

  • VVR  TÈCNICA disseny de maquinaria, optimització dels processos productius.
  • VVR  INDUSTRIAL reparació de maquinària.
  • VVR SEGURETAT certificacions, proteccions i adequacions de maquinària, adequacions i informes tècnics.
  • VVR INDÚSTRIA FORESTAL maquines trituradores, estelladores, calderes de biomassa.

I tot això amb equips especialitzats en cada una d’aquestes àrees. som responsables de la tranquil·litat dels nostres clients.

Ens formem constantment per poder posar al teu servei el nostre coneixement i donar les solucions més actuals.

Construccions Mecàniques Vidal

Rosa Duran Portas

No Photo Available
Turisme Imaginari, S.L. Feina Berenguer Carnicer, 3 Girona 17001 Telèfon Feina: 972 211 678

E

Olga Esparch Puig

No Photo Available
Olga Esparch – Salud Integrativa Feina C/ Processó, 31 Salt 17190 Telèfon Feina: 629 738 016 Web: www.olgaesparch.com

Anna Espelt Delclos

No Photo Available
Espelt Viticultors Feina Mas Espelt Vilajuïga 17493 Telèfon Feina: 972 531 727

F

Anna Maria Fàbregas Garriga

No Photo Available
Imperia Foie Gras – Progust, S.L. Feina Poligon Industrial Girona Park-2 Riudellots de la Selva 17457 Telèfon Feina: 972 477 101

Montse Ferrer

No Photo Available
Montse Ferrer Feina Ronda Verdaguer, 30 Figueres Girona 17600 Telèfon Feina: 609 773 426 Web: www.montseferrer.com/

Diana Ferrer i Vidal

No Photo Available
Planning Assessors S.C. Feina Gran Via Jaume I nº 18, àtic 2ª Girona 17001 Telèfon Feina: 972 414 563

Sandra Florenza Xifra

No Photo Available
Sandra Florenza Comunicació Feina Passeig del Carrilet, 11 Llambilles 17243 Telèfon Feina: 649 571 089

Ariadna Font Torrego

Photo of Ariadna Font Torrego
Gerent Cosmo Nails & Ari Stetic Feina Gran Via De Jaume I, 86, baixos Girona 17002 Telèfon Feina: 872 500 483 Web: www.cosmonails.es
Biography

Cosmo Nails

Fundada el 1986, venim donant als nostres clients la millor qualitat en cosmètica d’alta gamma, dedicada únicament al món de l’estètica de les mans i els peus i actualment ampliada a altres serveis.

Productes amb marca pròpia desenvolupats en el nostre laboratori americà, totalment homologats i testats per l’O.E.

AriStetic

Empresa d’estètica a la recerca dels millors serveis i aparatologia, sempre personalitzant els nostres serveis per a cada client.

Li donem vital importància al diagnòstic, ja que és la base per a dissenyar un programa personalitzat i així obtenir els millors resultats en els tractaments.

En els nostres centres volem que cada persona se senti única.

 

Cosmo nails. Salón manicura y manicura rusa en GironaAri Stetic. Centre d'estètica a Girona

Carme Fontacaba Baró

No Photo Available
Administradora Focs i Estufes Romans Feina Avda de la Farga, 95 Banyoles 17820 Telèfon Feina: 972 573 012 Web: www.joanromans.com
Biography

Focs i Estufes Romans

A ROMANS, som experts en calefacció de biomassa.

Instal·lem Focs, Estufes i Barbacoes de Llenya, Pèl·let, Gas, Elèctric i Bioetanol.

Helena Frigola Duran

Photo of Helena Frigola Duran
ARCmoda i HelpMyShopPropietària Feina C/ Abeuradors, 2 Banyoles 17820 Mòbil: 639 23 78 65 Web: Web ARCmoda Web: Web HelpMyShop

Mar Frigola i Triola

No Photo Available
Sal de MarDirectora Feina Servei a domicili Telèfon Feina: 615 228 874 Web: www.saldemar.cat

Joana Frigolé Peracaula

Photo of Joana Frigolé Peracaula
JOANA FRIGOLE PERACAULA. Consultora i Coach Professional Feina c/ Eiximenis nº 20 4t 2a Girona 17001 Telèfon Feina: 972 209 257 Web: www.joanafrigole.com
Biography

JOANA FRIGOLE PERACAULA. Consultora i Coach Professional. Llicenciada en Psicologia per la UAB. Coach certificada per ICF (Internacional Coach Federation) a nivell PCC. Formada: per la Escuela Europea de Coaching (programa acreditat ACTP per la ICF);  en patrons emocionals pel mètode Alba EmotingTM i en Coaching Transformacional per l’Institut Gestalt. Màster en Prevenció de Riscos Laborals.

Experta en la  transformació emocional de les persones, els equips i les organitzacions. Conferenciant i col·laboradora en diverses publicacions digitals, ràdio i televisió.

Fa més de 25 anys que treballo en l’àmbit de Recursos Humans. Inicialment durant 13 anys a l’empresa privada per compta aliena,  posteriorment durant 13 anys en l’empresa pròpia PERFIL Consultoria de Recursos Humans, fins a l’actualitat en que m’he focalitzat en el COACHING.

He pogut viure de primera mà la gestió de les persones a les organitzacions posant en pràctica projectes de consultoria i implantació de plans integrals de Recursos Humans, en empreses d’una gran diversitat de sectors, tant de l’àmbit privat com el públic.  Això m’ha donat expertesa en la gestió del canvi cultural, estudis i millores organitzatives, gestió per competències, selecció de personal, head hunting, equips d’innovació, sistemes de participació, habilitats directives i lideratge.

De tot aquest bagatge, he decidit centrar-me en el que realment m’apassiona, em permet posar en joc les meves fortaleses i em fa més feliç:  imparteixo formació en desenvolupament i creixement personal i professional i acompanyo a les persones a descobrir les seves fortaleses i les seves pròpies respostes a través del COACHING.

Joana Frigolé Coach

G

Mireia Garcia Alvàrez

No Photo Available
Directora General JP Garcia Reused Packaging, S.L.U. Feina C/ Llevant, 25, 08495- P. I. Pla de Fogars Fogars de la Selva 08495 Telèfon Feina: 972 874 600 Web: www.grupjp.com

Sandra Gard Buscarons

Photo of Sandra Gard Buscarons
Presidenta – Directora Escola de noves oportunitats AFPAE Feina C/ Doctor Ferran 1, baixos Figueres 17600 Telèfon Feina: 972 525 556 Web: www.escolanovesoportunitats.com
Biography

Escola de noves oportunitats AFPAE

Som una entitat formativa especialitzada en impulsar actuacions educatives i professionalitzadores per a joves que per la seva situació personal i de recorregut , necessiten una alternativa diferenciadora a l’ensenyament reglat.

Persones que es troben desvinculades dels circuits educatius ordinaris , en situacions de vulnerabilitat i/o dificultats laborals.

Treballem l’acompanyament integral dels nostres alumnes i ens enfoquem a millorar tant les competències formatives i laborals per afavorir la seva ocupabilitat i/o el retorn al sistema educatiu, com les habilitats personals i gestió emocional que els permetin lidiar de la millor forma possible amb les situacions vitals de cadascú.

Escola de noves oportunitats AFPAE

Maite Gimeno i Pahissa

No Photo Available
Caixa d’Arquitectes Feina c/ Força nº 24 Telèfon Feina: 972 416 155

Andrea González Puig

Photo of Andrea González Puig
L´Aula Espai d´Estudis Feina c/ Sis d’Octubre, 22 La Bisbal d’Empordà 17100 Telèfon Feina: Aula: 972 646 466 Web: www.aulaespai.com/
Biography

L’Aula Espai d’estudis

És un centre organitzador de formacions (dins la seu o a l’empresa, escola o institució que la sol·liciti i també on line) que imparteix classes de diverses disciplines, des dels Idiomes (Francès, Anglès, Català, Castellà, Rus, Italià, Àrab, Portuguès, Alemany, Xinès) amb preparació per a diverses titulacions (Cambridge, Delf, Goethe…), la Informàtica (paquet Office, eines digitals, xarxes socials…), les Ciències i Finances (Matemàtiques, Física, Química, Biologia, Tecnologia, Economia, Estadística, Dibuix tècnic, etc.), passant per les Humanitats i l’Art (Història, Socials, Literatura, Filosofia, Naturals i Música), fins a disciplines diverses com la Mecanografia, el Dibuix, el Club de conversa en anglès, la Robòtica o formacions específiques com Borsa o Preparació per Oposicions. Així mateix, oferim assessorament acadèmic i seguiments i tutories.

Oferim servei de traduccions i correccions, tant de revistes o llibres com d’articles, pàgines web o posts a les xarxes socials.

L’Aula Espai d’estudis també compta amb una Àrea Psicopedagògica formada per Psicòlogues, Psicopedagogues, Pedagogues i Logopedes que ofereixen consultes privades o gestió de beques.

A la nostra secció Mou-te oferim classes de Hatha i Vinyasa Ioga, acroioga, dansa, treball del cos, ball i hip hop.

NOVETAT 2019-2020: retirs de ioga al desert del Sahara per a tu, en petits grups o per l’equip de la teva empresa!

A l’Aula Espai d’estudis fem una especial incidència en el professorat preparat i l’ensenyament de qualitat, fa més de vuit anys que oferim els nostres serveis a més de 500 alumnes de la Bisbal i de tota la província de Girona.

Oferim servei de lloguer d’aules i espais en un edifici propi de 4 plantes amb ascensor, secretaria, wifi, ordinadors portàtils i canó de projector.

Aula Espai d'EStudis

Aula Espai d'EStudis

 

No dubtis a contactar amb nosaltres per a qualsevol informació que necessitis!

L’Aula Espai d’estudis

Tel.: 972 646 466 – 618 780 319
info@aulaespai.com

 

Nicole Gulau

No Photo Available
Nicole Gulau Fotografia Feina C/ Empordà 6, 1er 2a Platja d’Aro 17250 Telèfon Feina: 649 148 883 Web: www.nicolegulau.com

Marta Gurdo Callís

No Photo Available
Restaurant Torre Bonica Feina Camps de les Lloses Girona 17005 Telèfon Feina: 972 236 309

H

Carme Hugues Renart

No Photo Available
Nu Skin Telèfon Feina: 639 045 948

I

Eva Inglés Andreu

No Photo Available
Hotel Carlemany Feina Plaça Miquel Santaló i Parvorell, s/n Girona 17002 Telèfon Feina: 972 21 12 12

Rosa Isern Font

No Photo Available
Girona Motors, centre Porsche Feina C/ De Lingen Pol. Ind. La Maret Salt 17190

J

Sónia Jiménez Mercader

No Photo Available
CEO i disseny Ambienta Interiors Feina C/ Del Garrofer 4, pb Sant Feliu de Guíxols Girona 17220 Telèfon Feina: 629 583 045 Web: www.ambientainteriors.com

Marta Jiménez Xiberta

Photo of Marta Jiménez Xiberta
Fisioterapeuta i Directora Clínica de Reeducació Pelviperineal Marta Jiménez Feina C/ Juli Garreta, 1, 1er C Girona 17002 Telèfon Feina: 615 174 542 Web: www.clinicamartajimenez.com
Biography

Clínica Marta Jiménez de Reeducació Pelviperineal

Prevenció i tractament pioner per als problemes de sòl pelvià

Sóc la Marta, directora i responsable d’aquesta Clínica al cor de Girona.

⁠La meva història com a especialista en sòl pelvià va començar fa més de 26 anys amb nadons, embarassades i mares des del massatge infantil i la reeducació postural global.

Professionalment i personalment el centre ha anat creixent amb mi, i actualment som un equip ampli de professionals amb cor i motivació per acompanyar-te amb allò que ens apassiona: la salut pelviperineal de totxs, des d’una mirada oberta, integrativa i holística.

Pots saber molt més sobre nosaltres a la nostra pàgina web i  seguint-nos a instagram @clinica_martajimenez

 

reeducació sol pelvià. clinica marte jimenez. girona