Aquest any 2016, el Fòrum Gastronòmic es realitza a Barcelona del 23 al 26 d’octubre, i s’està acabant de concretar la contractació d’estands per a l’edició de Fòrum Gastronòmic Barcelona 2016, la fira es farà juntament amb Hostelco a Fira 2 de Hospitalet.

Si t’interessa participar en aquest esdeveniment, hauries de confirmar la teva participació amb la suficient antelació; encara queden interessants espais per a poder situar en un estand amb una bona visibilitat per atendre als clients i potencials que podreu convidar a través de les invitacions especials que se han realitzat al respecte.

El Fòrum, que combina un congrés on hi participen els millors cuiners del món i una fira que és un excel·lent aparador comercial, es va crear el 1999 i des de llavors ha anat evolucionant fins a convertir-se en un esdeveniment de referència, com ho demostra l’èxit de les darreres edicions de Girona i Barcelona.

Per segona vegada el Fòrum Gastronòmic suma esforços amb Hostelco i tornen a celebrar la Barcelona Hosting Week, una oferta completa i transversal que s’ha posicionat com una de les més rellevants en el sector del foodservice internacional.

A continuació, et facilitem informació d’interès: