PIMEC

Private Capital Financiapyme
Et convidem a l’acte on aproparem empresaris interessats en invertir en pimes consolidades amb empresaris que cerquen capital. 1 de març, Barcelona.
Més informació

Subvenció del 40% a fons perdut per a inversions
Ja et pots acollir a un nou programa que subvenciona el 40% a fons perdut de les inversions que has de realitzar a partir de 12.000 euros.
Més informació

Finançament per a inversions i projectes
Les millors condicions de finançament no bancari i el millor assessorament: garantia d’èxit. I tot amb el nostre assessorament expert.
Més informació

Programa de suport a l’empresa familiar
Més del 80% de les empreses a Catalunya són familiars. Aquesta vinculació de la família a la propietat genera tants beneficis com dificultats.
Més informació

Has de realitzar una reestructuració financera?
T’oferim suport professional per explotar les teves possibilitats a l’hora de revisar, corregir i evitar errors en l’elaboració de la reestructuració.
Més informació

Suport estratègic – Compra i venda empreses
Molts interessats a adquirir empreses s’han dirigit a nosaltres per reorientar la seva activitat o convertir-se en empresaris. T’acompanem en tot el procés.
Més informació

Cerca de nous clients
Els nostres assessors t’acompanyen per trobar nous canals de comercialització, implantar accions comercials i donar un impuls a la teva pime.
Més informació

Valoració de projectes
El millor finançament no bancari per a inversions i projectes de R+D+i. Sense garanties ni afectació a la CIRBE i des d’Euríbor+0 amb 1 any de carència.
Més informació

El TS confirma el dret dels compradors d’accions de Bankia a sol·licitar l’anul·lació dels contractes
També ha ratificat que tenen dret a que se’ls retornin les quantitats pagades.
Més informació