Rosa Bertran Casanovas

Coach d’èxit, benestar i reconeixement

Per a totes les sòcies de l’AGE >> sessió Extraordinària Gratuïta de Claredat i Progrés per a tu i la teva empresa
Truca’m per concertar. Ets benvinguda: 972 822 078
Alguns trets de la meva formació:
Sóc la Dra, Rosàngela Bertran, COACH D’ÈXIT, COACH TRANSFORMACIONAL PER AL BENESTAR i PRACTICANT D’E.F.T o Tècnica d’alliberament emocional. Doctora en Filologia i Filosofia per la UdG. Especialitat i Formació Professional d’Emotional Freedom Technique (EFT) a San Francisco, Califòrnia. Certificat Professional de Coach d’Èxit (CPSC) a Tampa, Florida. Membre de la Federació Internacional de Coaching (ICF). Certificat de Tapping Into Wealth Coach (TIWC) o Tapping per al Benestar a Boston, Massachussets (primera certificada a Espanya). Membre de la Women Speakers Association (WSA) o Associació de dones speakers d’ U.S. i Canadà.
 • T’agradaria treure’t de sobre algunes de les qüestions negatives que has viscut que encara et destorben i reemplaçar-les per una experiència positiva ?
 • Estàs buscant maneres de tenir més pau INTERIOR ?

Pot passar que, de vegades, no aconsegueixis superar alguna part de la teva ombra i no vegis el missatge que porta. Passa a tothom. No es pot veure el quadre des de dins del marc. Tots necessitem treballar la nostra part fosca (altrament, la part fosca ens treballa a nosaltres). Per a això, sovint, necessitem alguna ajuda d’un expert que pugui escoltar-nos activament i fer-nos de mirall una estona, per a esdevenir realment més conscients de qui som tot alliberant i deixant anar el nostre dolor. Això és un procés guaridor, com també una porta formidable per poder evolucionar i donar pas a més creativitat i connexió a les moltes possibilitats reals que ens esperen si sabem actuar.

AQUEST COACHING és per a tu si:

 • Necessites desfer-te de la teva ombra per a afirmar-te i avançar.
 • Desitges fer un pas important en el teu creixement personal i professional.
 • Necessites explorar i expressar-te d’una manera més extensa.
 • Estàs preparada per a reciclar i compartir els teus dons i talents amb el món, perquè ja no estaràs bloquejada sinó en un camí d’alliberament i productivitat siguent una persona més efectiva en la seva feina i en la gestió del teu temps personal.
 • Si necessites una vacuna contra l’aïllament i expandir-te.

AMB AQUEST COACHING descobriràs:

 • Un nou camí cap a la claredat i creixement.
 • Un procediment de pau personal que començaràs aquí conscientment i que guardaràs per a la vida.
 • Paradigmes inconscients condicionants que desferem.
 • Nous passos cap a manifestar més resultats en la teva vida personal i professional.

En les sessions amb la Dra. Rosàngela Bertran aprendràs les teves tècniques personalitzades, concentrant-te en alliberar el que no necessites i descobrint noves tècniques amb el COACHING D’ÈXIT i EL TAPPING PER AL BENESTAR. Aprendràs a trencar models que t’estaven frenant per brillar i a desenvolupar-ne de nous.

Què és la tècnica d’alliberament emocional ?

És una tècnica cos-ment que consisteix a reconèixer la part fosca de la persona per transformar-la en part de llum. És una combinació d’expressió verbal i estimulació de punts de merididans per a redirigir l’energia, neutralitzar els dos emisferis del cervell i desarticular bloquejos de manera ràpida i efectiva. Funciona especialment bé per al trauma. Està demostrat en veterans de guerra.

A més, la tècnica d’alliberament emocional (E.F.T.o Tapping) estimula el cervell per alliberar serotonina, l’hormona de la felicitat que ens fa també estar tranquils. En el coaching la faig servir per desbloquejar el que està frenant el nostre desenvolupament. Un cop hem fet Tapping i tret els nostres problemes serà més fàcil progressar en l’àmbit professional. Aquest procés és ràpid i eficaç i fa un canvi profund canviant els nostres mals hàbits per actituds positives.

Què és el Coaching d’Èxit?

Èxit vol dir ser tu mateix. Manifestar la teva pròpia magnificència. Sóc especialista en el nucli de competències de Coaching que són principis bàsics de l’èxit i ajudo a les persones a establir l’equilibri  en la seva vida tot centrant-la en dur a terme el resultat positiu desitjat. El Coaching d’Èxit cobreix totes les àrees de la vida mitjançant una valorització per a planejar, visualitzar, dur accions a terme i celebrar l’acompliment d’objectius utilitzant sistemes i eines  pròpies.

Quin és el benefici de la combinació de la tècnica d’alliberament emocional i el Coaching d’Èxit?

El benefici de la combinació de les dues modalitats permet a les persones aclarir el passat de tal manera que poden afrontar el seu futur amb equilibri, claredat i una actitud mental positiva per a acomplir els seus objectius.

Què és el Tapping per al Benestar?

És una metodologia de 7 passos amb resultats positius transformadors comprovats amb la qual ajudo a les persones que volen crear benestar portat-les a fer un procés amb mi per eliminar obstacles que no els permetien expressar el seu vertader potencial per a complir els seus objectius financers creant l’impacte social desitjat.

Rosa Bertran coach