Gràcies a dones com TU, juntes, l’AGE ha arribat als 20 anys!

20 anys treballant i donant suport a Dones Empresàries i Professionals.

El passat 27 de novembre de 2014, vàrem fer la Gala d’Inici dels Actes del 20è Aniversari AGE al Restaurant El Pati Verd de Girona on, a més de comptar amb les sòcies, vàrem comptar amb la presència de persones rellevants en diferents àmbits de la nostra societat.

A continuació, pots veure algunes de les fotos que es van fer durant aquesta Gala.

Gala d’Inici dels Actes del 20è Aniversari de l’AGE

#AGE20aniversari

En aquest link pots veure la resta de fotos: Fotos del 20è aniversari AGE

Concert 20è Aniversari AGE

Andrea Motis & Joan Chamorro amb l’Onca

En el marc de la celebració del 20è Aniversari de l’AGE ens vam convertir en amfitriones i mecenes d’un espectacle que es va poder veure a l’Auditori de Girona el 18 d’Abril 2015 dins del Festival Strenes 2015.

Sens dubte, una gran nit!

Sopar i Festa d’Estiu 20è Aniversari AGE

Sopar i Festa a El Jardí de Can Marc (Begur)

El passat 9 de juliol de 2015, com a part de la celebració del 20è Aniversari de l’AGE, vam poder gaudir d’una vetllada fantàstica en un entorn veritablement magnífic com és El Jardí de Can Marc a Begur (Girona).

Realment, una nit per recordar!

“Rastro” AGE Solidari amb La Marató de TV3

Mercat Solidari AGE amb La Marató de TV3

Com a darrer acte del 20è Aniversari de l’AGE, el 25 de novembre de 2015, vam organitzar i celebrar un Mercat Solidari a favor de La Marató de TV3, amb les aportacions que van fer les pròpies associades i amb la col·laboració del Restaurant Torre Bonica.

Va ser una vetllada solidària i divertida, que de ben segur repetirem!

Nosaltres ens sentim molt orgulloses d’aquest diploma acreditatiu de la nostra col·laboració que ens han atorgat, i d’haver aportat el nostre granet de sorra.

Vols veure les imatges d’aquest “Rastro” Solidari? Clica aquí >> “Rastro” AGE amb La Marató de TV3

Rastro AGE Solidari amb La Marató de TV3

Bé, doncs aquests han estat els diferents esdeveniments amb els quals hem celebrat el nostre 20è Aniversari AGE.  Només ens queda donar les GRÀCIES a totes les persones que hi han col·laborat per a què tot això hagi estat possible, i a totes aquelles que ens han acompanyat en les diferents celebracions.

20è Aniversari AGE - Gràcies