15è CONGRÉS EUROPEU BPW EUROPE ZURICH 2016

#SaveTheDate

BPW 15th European Congress - Zurich 2016

El proper Congrés Europeu se celebrarà a la ciutat de Zurich del 30 d’octubre al 2 de Novembre del 2016.  És un Congrés que ens brinda l’oportunitat de compartir, construir i intercanviar amb altres Federacions i Clubs de la nostra organització aquelles qüestions econòmiques i socials que són d’interès per a les dones empresàries i professionals entre molts altres aspectes.

Comptarem amb Sessió Plenària, diferents Workshops organitzats per Federacions i Clubs europeus, així com amb Professionals líders d’Opinió en els temes que es treballaran dins del mateix.

A continuació, us facilitem la web del congrés per a què tingueu més informació, la qual s’anirà ampliant fins que es configuri definitivament el Programa, i per a què us pugueu registrar >> BPW Europe – Conference 2016

IMPORTANT: El Registre per a associades de BPW té un descompte important si es fa abans del 29 de febrer del 2016, i després progressivament fins a la data del Congrés.   Si vols assistir-hi, aprofita els avantatges que ens ofereixen en la inscripció.

Per cert, recorda que has de ser sòcia de BPW Girona per poder formar part de ple dret d’aquesta associació internacional i tenir accés a tots els actes i informació internacional.  Són només 20€/any.

Si vols fer-te sòcia de BPW Girona, clica aquí >> Sí, vull fer-me sòcia de BPW Girona