Dones que formen la Junta de l’AGE

Et presentem a les dones que formen l’actual Junta de l’AGE, dones amb experiència en diferents àmbits professionals, empresarials i socials que conformen un equip fresc i multidisciplinari disposat a treballar per totes les sòcies des de:

  • El Compromís amb els fins de l’associació.
  • La Responsabilitat, coherència i honestedat en la presa de decisions.
  • La Solidaritat social.
  • El Treball en equip amb entusiasme, creativitat i participació.
Mª Rosa Agustí
Mª Rosa AgustíPresidenta
Empresària. Propietària de Arigus II SL des de 1997. Agent exclusiu Allianz des de 1993

LES COSES HAN DE NÈIXER DES DE L’ESFORÇ, aquesta és la definició del meu esperit sempre emprenedor.

Sóc figuerenca, empordanesa, però el món de les assegurances em va portar a treballar i viure a Girona on continuo després de més de vint anys… amb els meus gossos.

Ser presidenta de l’AGE m’ha fet comprometre amb totes les que en formem part; m’ha fet tenir la força i la veu per representar a aquest col·lectiu femení que amb el seu esforç genera empreses i fomenta l’economia del nostre país. Hi ha tanta feina per fer! Treball de dia a dia i treball a llarg termini. Presidir el GRUP DE PRESSIÓ DE DONES més important de les comarques gironines m’és un orgull i una responsabilitat permanent. TREBALLAR AMB I PER A TOTES. Moltes gràcies per haver-m’ho permès. POTS CONFIAR EN MI!! HO SAPS!!

Àngela Pitarch
Àngela PitarchVice-presidenta
Empresària. Sòcia de C.R. 89 SAU, sucesores de Francisco Rovira S.A BRB77SA

CUANDO YUNQUE,YUNQUE; CUANDO MARTILLO, MARTILLO. Es decir, en mi vida mi máxima ha sido sortear los obstáculos sin desfallecer y optimista por encima de todo y de tod@s.

Nací en Sant Adrià del Besós y vivo en Girona desde el año 1982. Poc@s saben como yo lo que significa compaginar una empresa metalúrgica emergente con la educación de 2 hijos. Hoy soy una mujer satisfecha porque con este doble esfuerzo tenemos una empresa asentada y unos hijos magnificos. Y un nieto.

Creo que soy la mayor de la junta de AGE. Mi experiencia es mi ilusión.

Dolors Lloveras
Dolors LloverasSecretària
Autònoma. Interim Manager en Gestió

EL TREBALL HA DE SER EN EQUIP. És la manera d’aprendre, de fracassar, d’encertar…. i també de valorar, d’ajudar, d’avançar.

Com quan vaig a bosc a buscar bolets. M’agrada anar-hi acompanyada: el que no sap un, ho sap l’altre; el que no veu un, ho veu l’altre.

El mar entramuntanat és de les poques coses que em fan distreure d’estar al cas dels meus fills.

M’esforço per no quedar-me enrere en els avenços digitals, en créixer com a persona i en treballar amb compromís en diverses entitats: MaratóTV3, ANC, Poble de Llambilles (ara, regidora de promoció econòmica, participació ciutadana, cultura i festes).

El món de la dona mereix que totes li dediquem molt d’aquest compromís. L’AGE té el meu.

Laura Corsunsky
Laura CorsunskyTresorera
Empresària. Sòcia de Corsunsky & Moré, Sòcia de Inlegis Advocats S.L.P i Sòcia de Sidegest

El fet de ser advocada em fa ser generosa i ambiciosa. Sempre tot en positiu. Créixer, arriscar i, no dubto, que al final alguna cosa guanyar. Els meus dos fills em diuen que sóc molt exigent, i … segurament és cert….. M’encanta l’entorn natural de Banyoles des de la bicicleta, la fruita i la psicologia.

Des del moment que vaig entrar a l’AGE vaig tenir ganes de treballar pel grup, un treball que m’ha de portar a col·laborar amb totes i a compartir, amb totes, l’assessorament jurídic que una associació dinàmica com la nostra requereix.

Marta Julià
Marta JuliàVocal
Empresària autònoma. Assessoria Tècnica Comercial en Col·lectius de comerç

EVOLUCIÓ és la meva paraula clau. Quan tens un negoci segur, que funciona i que et dóna moltes satisfaccions, a vegades t’impedeix plantejar-te nous reptes. De començar de responsable d’una botiga, les meves idees a favor de l’associacionisme i la meva implicació, m’han portat a assessorar tècnicament col•lectius de comerç.

Sóc inquieta jo, he viatjat per mig món. Com m’agrada!

L’AGE té una gran base de sòcies del sector comercial. M’agradaria molt poder desenvolupar projectes comuns amb elles, des de dins i des de baix. El comerç i els serveis segueixen essent la base de l’economia catalana.

Alexandra Planella
Alexandra PlanellaVocal
Empresària. Sòcia de Gironina d’Iniciatives Empresarials SLLP i Delegada a Girona de la Fundació CP’AC.

El moment més important de la meva vida laboral va ser quan vaig decidir PREDICAR AMB L’EXEMPLE: després d’anys d’assessorar a emprenedors a muntar les seves empreses, vaig tenir clar que jo també volia executar el MEU propi projecte. Sempre he estat molt esportista, encara que actualment això només vulgui dir una mica de gimnàs cada dia. Tot i això, sóc una gran aficionada als cocktails i m’encanta preparar-ne.

Em fa molta il·lusió poder entrar a la junta de l’AGE. El meu coneixement del món de l’emprenedoria ha de poder ajudar i animar a les dones a crear les seves pròpies empreses, com ho vaig fer jo, i com ho hem fet totes.

Tina Casassas
Tina CasassasVocal
Empresària. Sòcia de Refrica S.A

L’EMPRESA FAMILIAR és uns dels pilars de l’economia catalana i jo tinc la sort de formar part d’una. Som un equip de més de 90 persones.

Sóc mare i empresària, per tant no em queda massa temps per res més. Tot i així m’escapo a la pau de l’Alt Empordà sempre que puc. M’estimo molt el nostre país.

Sóc de les més antigues de la junta, però hi treballo amb la mateixa il·lusió que el primer dia. L’AGE ha evolucionat molt aquest anys: en dinamisme, en posicionament. He conegut tantes sòcies valentes que mereixen aquest esforç i responsabilitat de representar l’AGE!!

Rosa Duran
Rosa DuranVocal
Empresària. Sòcia de Turisme Imaginari S.L i de Serveis Patrimonials Girona S.L

SEMPRE ENDAVANT!! He tingut èxits i errors, regals i cops de colze; he procurat que res m’aturés. Traductora de formació la meva vida aviat va anar cap el sector turístic. He hagut de viatjar molt, ja m’ha agradat, però jo em quedo amb la meva Girona. Daliniana. M’agrada tocar el piano.

Crec que les dones empresàries encara hem de fer molt camí i aquest només el podem fer si estem unides. L’AGE és unió.

Mònica Rodríguez
Mònica RodríguezVocal
Empresària. Sòcia de la Carpa de l’Estany S.A

Diuen que sóc molt pencaire. Potser sí, però és el que he vist a casa. Treballar per la família i amb la família. Vull ser una gran amiga pels meus amics. El compromís em sembla fonamental a la nostra societat. Tinc ganes de créixer, de conèixer, de saber i de viure.

Veig l’AGE com una unitat. Intento aportar fescura i el punt de vista jove, en aquest món empresarial on la joventut no és gaire habitual.