Vols conéixer tots els avantatges dels quals gaudeixes per ser sòcia de l’Associació Gironina d’Empresàries AGE?

Pimec, especialistes en pimes i autònoms

Benvolguda Sòcia,

Com a soci col·lectiu de la patronal Pimec, volem informar-te que les sòcies de l’Associació Gironina d’Empresàries AGE gaudim dels avantatges següents:

SERVEIS 360º

 

Pimec, serveis per a pimes i autònoms

Cada empresa té necessitats i noves fites i Pimec vol estar al teu costat amb els seus serveis 360º per ajudar-te i acompanyar-te en el teu procés de canvi i millora contínua.

Descobreix tot el que Pimec t’ofereix amb els seus SERVEIS 360º

SERVEIS DIGITALS

SUMA’T a la Transformació Digital amb PIMEC

L’ús d’eines tecnològiques disponibles ja no és ni una moda, ni un factor prescindible en un negoci; s’ha convertit en indispensable i, si més no, en un avantatge competitiu, ja que facilita i aporta més rapidesa, seguretat i senzillesa.

Des de PIMEC, estan constantment alerta de les noves eines disponibles i t’informen d’aquelles que es poden adequar a les teves necessitats específiques.

T’acompanyen per transformar el teu negoci, posant a la teva disposició els següents serveis digitals.

Descobreix els SERVEIS DIGITALS que Pimec posa al teu abast.

SERVEIS DESTACATS

Per poder seguir aconseguint fites que beneficiïn a totes les pimes i autònoms de Catalunya hem de mantenir-nos associativament junts i créixer plegats, per això el recolzament de la nostra massa social, siguin socis individuals o col·lectius, és clau. Et convidem a participar d’aquest projecte social perquè Junts som més forts!

> Consulta els Serveis Destacats

SERVEIS GRATUÏTS

Com a sòcia de l’AGE, pots gaudir de serveis PIMEC de manera gratuïta, com l’assistència a actes i jornades, accés a documentació d’interès, formació, assessorament gratuït, opció de demanar una “segona opinió”, i auditoria i diagnosi gratuïts.

> Consulta els Serveis Gratuïts

També, des de Pimec Girona et fem arribar aquest Servei Gratuït d’Assessorament Econòmic Financer

> Consulta el Programa aquí

DESCOMPTES EXCLUSIUS

Aquí tens tots els Descomptes Exclusius Pimec dels quals gaudeixes per ser sòcia de l’AGE >> Descomptes Pimec

Acord Xenox i Soundreef: Pimec ha concretat un acord amb les empreses Xenox i Soundreef, per tal d’oferir-vos una alternativa musical per les vostres empreses que us permetrà gaudir d’un catàleg de música de més de 350.000 cançons, que ja inclouen els drets d’autor, i més de 40 canals diferents de ràdio musical. Tens tota la informació aquí >> Acord Xenox i Soundreef

Si estàs interessada en beneficiar-te d’algun d’aquests avantatges, descarrega el full per sol·licitar informació AQUÍ i envia’l degudament emplenat al Departament d’Acords i Descomptes de Pimec: acordsidescomptes@pimec.org

Per a qualsevol aclariment, no dubtis a contactar amb nosaltres a coordinacio@agegirona.cat

Salutacions,

La Junta