Sòcies de l’Associació Gironina d’Empresàries AGE

Coneix a totes les dones, empresàries i professionals, que formen l’AGE:

Torna a mostrar-ho tot

Fes una altra cerca

Elisa Cabezas

Photo of Elisa Cabezas
ElisaCabezas.com Feina Girona 17003 Web: www.elisacabezas.com
Biography

Elisa Cabezas

Optimitza el teu Negoci

Si emprendre a passat de ser el teu somni a treure’t la son perquè estàs creixent però segueixes en mode Juan Palomo, fent-ho tot tu, i estàs a punt de morir d’èxit perquè no dones l’abast…

Deixa’m ajudar-te. Soc Elisa, i treballo amb emprenedores i empresàries a les quals acompanyo perquè aconsegueixin simplificar i automatitzar el seu negoci creant l’estructura i els processos necessaris per a créixer de manera sostenible i aconseguir un negoci rendible i escalable amb el qual obtenir millors resultats treballant menys.

A més, les ajudo a organitzar el seu negoci de forma estratègica per obtenir un major equilibri entre la seva vida professional i personal perquè dediquin temps de qualitat a tot allò important per a elles.

Si tens la sensació de que no pares  de treballar però que tot l’esforç no et dona els resultats desitjats i que estàs deixant de banda la resta de la teva vida (família, amics, tu)…

Agenda AQUÍ una sessió de diagnòstic gratuïta, i et diré quines accions pots implementar des de ja per aconseguir liderar i escalar el teu negoci amb estratègia, focus i acció!

El meu objectiu és que treballis per a viure la vida que vols en lloc de viure sent esclava del teu negoci.

Elisa Cabezas, mentora de negocis